Απόδραση από το κρύο…

20:54 23/10/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- 4ος ΟΜΙΛΟΣ- 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ- ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: 1-2
Γήπεδο: Χίμκι Αρίνα

Με τον Κουν Αγκουέρο να πετυχαίνει δύο γκολ, η Σίτι πήρε τη νίκη με 2-1 μέσα στην έδρα της ΤΣΣΚΑ, η οποία μάλιστα είχε προηγηθεί.

Η Σίτι μπήκε πολύ δυνατά στο ματς κι άγγιξε το γκολ μόλις στο 3ο λεπτό. Ο Σίλβα εκτέλεσε

το κόρνερ, ο Αγκουέρο έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι αλλά ο Τουρέ στο δεύτερο δοκάρι δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Οι παίκτες του Πελεγκρίνι είχαν τον έλεγχο του αγώνα γενικότερα και πίεζαν ψηλά και στο 14' οι Νάβας, Τουρέ και Ζαμπαλέτα έκρυψαν την μπάλα, ο τελευταίος έκανε το γύρισμα από δεξιά, αλλά ο Αγκουέρο δεν έπιασε καλά το γυριστό από τη μικρή περιοχή και η μπάλα έφυγε άουτ. Οι «πολίτες» συνέχισαν να προσπαθούν για το γκολ και στο 21' ο Τουρέ έβγαλε όμορφα για τον Αγκουέρο, που και πάλι δεν έκανε καλά την κεφαλιά και αστόχησε από ιδανική θέση, ενώ στο 25' η ΤΣΣΚΑ είχε την πρώτη της απειλητική στιγμή καθώς ο Χόντα έκανε όμορη ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Κολάροφ. Στο 30ο λεπτό, ο Κολάροφ έκανε το γύρισμα στο πέναλτι από αριστερά, αλλά το πλασέ του Νεγρέδο δεν ήταν καλό και δεν ανησύχησε τον Ακινφέεφ και στο 32' κόντρα στη ροή του ματς, η ΤΣΣΚΑ άνοιξε το σκορ. Μετά από βολέ του Ακινφέεφ, ο Χόντα έπιασε την κεφαλιά και ο Τόσιτς πρόλαβε την έξοδο του Χαρτ και τον κρέμασε. Ωστόσο η απάντηση της Σίτι ήταν άμεση, καθώς έφερε στα ίσα το ματς στο 34'. Ο Σίλβα έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Αγκουέρο τσίμπησε προ του Ιγκνάσεβιτς και με πλασέ εξ επαφής νίκησε τον Ακινφέεφ. Και πριν τελειώσει το πρώτο μέρος, η Σίτι γύρισε τούμπα το ματς. Συγκεκριμένα στο 42ο λεπτό, ο Νεγρέδο έβγαλε γλυκά από δεξιά και ο Αγκουέρο με κεφαλιά προ του Ακινφέεφ, έκανε το 2-1. Μάλιστα στο 45+1' η Σίτι έφτασε κοντά στο 3-1, καθώς ο Σίλβα εκτέλεσε όμορφα ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, αλλά ο Ακινφέεφ έδιωξε εντυπωσιακά.

Στο 48ο λεπτό ακυρώθηκε σωστά, γκολ του Νεγρέδο με το χέρι, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ακινφέεφ έπεσε και μπλόκαρε την κεφαλιά ψαράκι του Τουρέ. Στο 53ο λεπτό ο Ντουμπιά έπιασε την κεφαλιά από κοντά, αλλά ο Χαρτ μπλόκαρε, πατότι ήταν σε αντίθετο βήμα, ενώ στο 64' οι παίκτες της Σίτι έκρυψαν την μπάλα, ο Κολάροφ έκανε τη συρτή σέντρα από αριστερά, ο Αγκουέρο δεν βρήκε την μπάλα, αλλά μπέρδεψε τον Σίλβα που έκανε κακό πλασέ και ο Ακινφέεφ μπλόκαρε. Στο 68' ο Ακινφέεφ έδιωξε σε κόρνερ την απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Τουρέ, ενώ στο 81' ακυρώθηκε γκολ του Μούσα σε μια φάση που είχε προηγηθεί φάουλ στον Τουρέ. Στο 84ο λεπτό ο Τζέκο τσίμπησε προ του Ακινφέεφ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ δύο λεπτά μετά ο Μούσα έκανε όμορφη ενέργεια και σουτ, αλλά ο Χαρτ μπλόκαρε. Στο 89ο λεπτό ο Τζέκο κατάφερε να αστοχήσει σχεδόν πάνω από τη γραμμή ενώ στο 90+3' ο Χαρτ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Χόντα.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: Ακινφέεφ, Ναμπάμπκιν, Β. Μπερεζούτσκι (6' Α. Μπερεζούτσκι), Ιγκνάσεβιτς, Σενίκοφ, Βέρνμπλουμ, Μιλάνοφ, Τόσιτς, Χόντα, Ζούμπερ (51' Μούσα), Ντουμπιά

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Νάστασιτς, Κολάροφ, Γκαρθία, Τουρέ, Φερναντίνιο, Νάβας, Αγκουέρο (89' Κλισί), Σίλβα, Νεγρέδο (72' Τζέκο)

Keywords
Τυχαία Θέματα