Απόδραση για Σαχτάρ

23:44 17/9/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 1ος ΟΜΙΛΟΣ - 1η αγωνιστική

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ: 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: Ανοέτα

Ιδανικό ξεκίνημα για τη Σαχτάρ που πέρασε με διπλό από τη Χώρα των Βάσκων επικρατώντας με 2-0 της Σοσιεδάδ. Μονόλογος για τους "τσούρι ουρδίν" το πρώτο μέρος οι οποίοι

απείλησαν με σουτ και έχασαν μοναδική ευκαιρία στο 25' με τον Βέλα. Στο 41' οι Βάσκοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Τσάμπι Πριέτο όμως ο διαιτητής θεώρησε ότι η παράβαση έγινε έξω από την περιοχή. Στην επανάληψη η Σαχτάρ ισορρόπησε το ματς και στο 65' "πάγωσε" το Ανοέτα με τον Τεσέιρα να κάνει το 1-0. Η Ρεάλ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 77' είχε δοκάρι με τον Μικέλ Γκονθάλεθ σε φάση που επίσης ζήτησε πέναλτι για επικίνδυνο παίξιμο. Τελικά στο 87' ο Τεσέιρα χτύπησε και πάλι και κάνοντας το 0-2 σφράγισε τη νίκη της Σαχτάρ.

Ρ,ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Εστράδα, Ι. Μαρτίνεθ, Μ. Γκονθάλεθ, Ντε Λα Μπέγια, Μπεργάρα, Πάρδο (82'Γκρανέρο), Βέλα, Πριέτο, Γκρισμάν (74'Τσόρι Κάστρο), Σεφέροβιτς (68'Αγκιρέτσε).

ΣΑΧΤΑΡ: Πιατόφ, Σρνα, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Σεβτσούκ, Φερνάντο (86'Φρεντ), Χούμπσμαν (67'Στεπανένκο), Ντάγκλας Κόστα, Άλεξ Τεσέιρα, Τάισον, Λουίζ Αντριάνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα