Απόδραση με Κλωναρίδη

21:35 9/11/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ- 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΡΗΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 0-2

Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)

Σημαντικό διπλό με 2-0 πέτυχε ο Παναθηναϊκός μέσα στην έδρα του Άρη και τον βύθισε κι άλλο στη βαθμολογία.

Ο Άρης ήταν πιο κινητικός στο πρώτο 2ολεπτο και είχε δύο

απειλητικές στιγμές σε σουτ του Αγκάνθο στο 16' και σε κεφαλιά του Ουντότζι στο 19' με τον Καπίνο να λέει όχι και τις δύο φορές, ενώ στο 27' το ψαλιδάκι του Αγκάνθο έφυγε άουτ. Τελικά στο 43ο λεπτό ο Ζέκα έκανε το γύρισμα στον Κλωναρίδη, ο οποίος άδειασε τον Πουλίδο και με όμορφο πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 54' όλο τα γήπεδο πάγωσε στη θέα του νεαρού Μαρινάκη, ο οποίος έπεσε αναίσθητος στο έδαφος, αλλά τελικά συνήλθε με αποτέλσμα να κερδίσει το χειροκρότημα των οπαδών του Άρη. Το ματ δεν είχε ρυθμό ούτε και φάσεις, αλλά στο 69' ο Παναθηναϊκός πέτυχε το 2-0. Ο Πουλίδο έκανε τραγικό λάθος, ο Κλωναρίδης έκλεψε και με σουτ νίκησε τον Διούδη. Ο Παναθηναϊκός έμεινε με 10 παίκτες στο 78ο λεπτό, καθώς ο Κλωναρίδης είχε αψιμαχία με τον Κύργια, είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Στο 81ο λεπτό το πλασέ του Ατζαγκούν πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 83' ο Διούδης απέκρουσε την κεφαλιά του Φιγκερόα. Στο 98ο λεπτό ο Καπίνο κράτησε τα μηδέν, καθώς απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μανιά.

ΑΡΗΣ: Διούδης, Ψυχογιός, Μαργαρίτης, Κύργιας, Πουλίδο, Νταμαρλής, Τάτος, Παπαδόπουλος (64' Σούνας), Σταυρόπουλος (64' Ιμπέ, 76' Μανιάς), Αγκάνθο, Ουντότζι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπίνο, Μαρινάκης (64' Κουτρουμπής), Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Αμπεϊντ (72' Ατζαγκούν), Λαγό, Ζέκα, Κλωναρίδης, Μπεργκ (80' Φιγκερόα).

Keywords
Τυχαία Θέματα