Απόδραση στις καθυστερήσεις

22:55 13/12/2012 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ- ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16

ΛΕΒΑΝΤΕ- ΣΑΡΑΓΟΣΑ: 0-0
Γήπεδο: Θιουτάτ ντε Βαλένθια

Αέρα πρόκρισης πήρε η Σαραγόσα καθώς απέδρασε με τη νίκη (1-0) από την έδρα της Λεβάντε.

Στο 6ο λεπτό το σουτ του Βιλτσές πέρασε μόλις άουτ, αλλά από εκεί και πέρα ο ρυθμός ήταν κακός και όλα έδειχναν πως το σκορ θα κολλούσε στο 0-0. τελικά στις καθυστερήσεις ο Αράνδα έκανε το 1-0 κι έδωσε τη νίκη στη Σαραγόσα.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Νάβας, Καράμπελας, Βόλτα, Ρόδας, Λόπεθ (67' Χυανφράν), Παγιαρδό, Ιμπόρα. Χουανλού, Ρότζερ

(74' Μάρτινς), Ελ Ζαρ (62' Ρουμπέν), Άνχελ.

ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Φράνκο, Σαπουνάρου, Λούβενς, Πιντέρ, Παρέδες, Μάρι (49' Απόνιο), Μοβίγια, Οριόλ, Βιλτσές (74' Μοντάνιες), Άλαμο (78' Μπάμποβιτς), Αράνδα.

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ- ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ: 1-1
Γήπεδο: Γκραν Κανάρια

Όρθια έμεινε η Λας Πάλμας που έμεινε στο 1-1 με την Μπέτις κι έχει ακόμη ελπίδες πρόκρισης.

Το πρώτο μέρος δεν ήταν τόσο καλό, με την Μπέτις να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά να μην μπορεί να σκοράρει. Από τη μεριά της η Λας Πάλμας είχε ένα καλό σουτ με τον Μόμο στο 39'.

Στην επανάληψη η Μπέτις πίεσε περισσότερο κι τελικά άνοιξε το σκορ στο 67ο λεπτό με σουτ του Ρούμπεν Κάστρο. Στο 76' ο Κάστρο είχε την ευκαιρία να κάνει το 2-0 αλλά ο Μπαρμπόσα απέκρουσε εντυπωσιακά, ωστόσο στο 86' η Λας Πάλμας έφερε στα ίσα το ματς με τον Κρισάντους.

ΛΑ ΠΑΛΜΑΣ: Μπαρμπόσα, Μουρίγιο, Κοράλες, Γκαρσία, Πινιοόλ, Αλεμάν (60' Γκόμεθ), Καστεγιάνο, Τιεβί, Βιτόλο, Μόμο (86' Βέγκα), Γκερέρο (46' Κρισάντους).

ΜΠΕΤΙΣ: Κάστο, Λόπεθ, Παουλάο, Μάριο (68' Αμάγια), Νάτσο, Πέρες, Νόσα, Κάμπελ (54' Κάστρο), Αγρά (59' Μπενιάτ), Ποθουέλο, Μολίνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα