Απογοητευμένος ο Μπέιλ

23:52 22/5/2013 - Πηγή: AEK365

Αν και ο Γκάρεθ Μπέιλ έκανε τα πάντα μέσα στη χρονιά για να μπει η Τότεναμ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ή έστω στα προκριματικά, σκοράροντας μάλιστα το νικητήριο γκολ απέναντι στη Σάντερλαντ την τελευταία αγωνιστική, τα «σπιρούνια» δεν τα κατάφεραν, κυρίως χάρη στο πολύ καλό φορμάρισμα της Άρσεναλ την τελευταία περίοδο.
Ο Ουαλός εξτρέμ δήλωσε απογοητευμένος από το γεγονός πως δεν θα αγωνιστεί με την ομάδα του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ωστόσο έδειξε σημάδια παραμονής, καθώς

τόνισε πως και την επόμενη χρονιά αυτός θα είναι ο στόχος αυτού και των συμπαικτών του, και γι' αυτόν θα παλέψουν.
«Σαφώς και ήταν πολύ καλό να βάλω ένα ωραίο γκολ κόντρα στη Σάντερλαντ, αλλά οι συνθήκες με έκαναν να μην μπορώ να το πανηγυρίσω» είπε αρχικά ο Μπέιλ στη Spurs TV και πρόσθεσε:
«Το να παίζουμε όπως παίζαμε και παρ' όλα αυτά να μην φτάσουμε στον στόχο μας, ήταν πολύ απογοητευτικό. Παλέψαμε σκληρά μέσα στη χρονιά, με την ομάδα και τον προπονητή να είναι εξαιρετικοί. Κάναμε ρεκόρ συγκομιδής βαθμών για τον σύλλογο, το οποίο κανονικά έπρεπε να μας δώσει μια θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που δεν ήταν γραφτό να συμβεί για ακόμη μία χρονιά. Απογοητευτήκαμε, αλλά θα ανασυγκροτηθούμε και θα προσπαθήσουμε και πάλι από την επόμενη χρονιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα