«Ψυχολογικό άδειασμα»

23:11 22/5/2013 - Πηγή: AEK365

Μόνο τη νίκη κρατάει ο Γιώργος Μπαρτζώκας από τον εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Πατρών. «Ήμασταν βιαστικοί, δεν βρήκαμε ποτέ ρυθμό. Βιαζόμασταν να κλέψουμε νωρίς την μπάλα, ο Απόλλωνας Πατρών είχε υπομονή και γύρναγε καλά την μπάλα, αυτός μας δημιούργησε νευρικότητα. Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περίμενα. Μας βοηθάει πολύ αυτή η ομάδα να επανενταχτούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Υπάρχει ψυχολογικό άδειασμα μετά την επιστροφή μας από το Final Four.

Μας βοήθησε αυτό το παιχνίδι, θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον Απόλλωνα Πατρών για την εικόνα του και την πειθαρχία του». Είπε ακόμα...

Για το δεύτερο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, στην Περιβόλα: «Θα είμαστε πιο σοβαροί. Μετράει το 1-0, καθώς ο στόχος είναι να φθάσουμε στον τελικό».

Για το ρόστερ του Ολυμπιακού, μετά την αποχώρηση του Ντορόν Πέρκινς: «Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης, φυσικά και υπάρχουν αδυναμίες στο ρόστερ, αλλά αυτοί οι παίκτες μάς έφεραν στην κορυφή. Οι αλλαγές και οι προσθήκες μέσα στη χρονιά αποδιοργανώνουν τη χημεία της ομάδας. Ο Πέρκινς, παρόλο που ήταν καλός παίκτης, δεν ταίριαξε ποτέ με τη χημεία της ομάδας. Θεωρούμε πως αυτή η ομάδα συν τον Σερμαντίνι, που είναι τώρα έξω, μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Φυσικά θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιον καλύτερο παίκτη σε κάποια θέση, αλλά εάν δείτε και ομάδες με καλύτερους παίκτες και τριπλάσιο μπάτζετ τις κερδίσαμε στο Final Four. Οπότε είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος με την ομάδα που έχουμε».

Για τον Κάιλ Χάινς: «Τέτοια πνευματική ετοιμότητα δεν μου έχει ξανασυμβεί. Έχει απίστευτα φυσικά προσόντα, τον λένε σέντερ τσέπης. Είναι φοβερά ταλαντούχος ο Κάιλ. Εκτός από φοβερή νοοτροπία έχει και τρομερά φυσικά προσόντα. Και ο Κάιλ έχει τα πάνω και κάτω στη χρονιά. Αλλά πάντα δίνει το 100% και είναι εξαιρετικό παράδειγμα για τα νέα παιδιά της ομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα