Απόψε θέλει... ταλιμπάν στο Χαριλάου

09:49 20/1/2013 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Με τίτλο "ο χαμένος... χάνεται", η εφημερίδα γράφει για το ματς στο Χαριλάου: "Με τους Γιαννιώτα και Αγάνθο στην επίθεση ο Αλκαράθ, στην αποστολή και οι... νέοι Ζαραδούκας και Διαμαντάκος. Ξανά με 4-4-2 ο Λίνεν με Πετρόπουλο και Φούντα στην επίθεση και τον Τσούπρο στην άμυνα", προσθέτει η SD.
Επιπλέον, η εφημερίδα σημειώνει το θέμα των δόσεων και τα κακά μαντάτα που προκύπτουν από την πίεση της Τρόικας να μην υπάρξει (γενικά) αύξηση των δόσεων: "Η συντριπτική πλειοψηφία των χρεών της ΠΑΕ ΑΕΚ

είναι αυτά προς το κράτος, αλλά φαίνεται πως δεν θα απαλλαγεί εύκολα από αυτά. Ο Ανδρέας Δημητρέλος είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον υφυπουργό Οικονομικών, Γιώργο Μαυραγάνη, για να ενημερωθεί σχετικά με το αίτημα της «Ένωσης» να αυξηθεί ο αριθμός των δόσεων για την αποπληρωμή των οφειλομένων με ταυτόχρονη μείωση του μηνιαίου ποσού που απαιτείται για αυτό το σκοπό. Αυτά που άκουσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν ήταν ευχάριστα, καθώς η κυβέρνηση-ως δέσμια των δανειστών-αναφέρει πως η Τρόικα εξακολουθεί να διατηρεί σκληρή στάση και να μην προχωρά σε τέτοιου είδους διευκολύνσεις. Εφόσον δεν αλλάξει η στάση αυτή, το μηνιαίο κόστος της ΠΑΕ μόνο για τις οφειλές αυτές θα είναι περίπου 600.000 ευρώ, την ώρα που η διοίκηση σε συνεννόηση με τον Δημήτρη Βιντιάδη επιδίωκε να το κατεβάσει ακόμη και στο μισό".

GOAL

"Nτέρμπι για... άντρες". Με αυτό τον τίτλο η εφημερίδα προαναγγέλλει το αποψινό ματς του "Βικελίδης", προσθέτοντας: "Άλλος ένας αγώνας της χρονιάς κόντρα στον Άρη για την ΑΕΚ. Σκέψεις του Λίνεν για Κατίδη ως "δεκάρι". Με Ζαραδούκα και Διαμαντάκο στην αποστολή ο Άρης".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Το αποψινό ματς φυσικά και κυριαρχεί στην εφημερίδα: "Πάμε γερά ρε ΑΕΚΑΡΑ, με ψυχή από το πρώτο δευτερόλεπτο στην κόλαση που ετοιμάζει απόψε ο ΟλυμπιακΑΡΗΣ, θέλει ταλιμπάν", γράφει η ΩΡΑ και προσθέτει: "Σε ένα γήπεδο που θα κοχλάζει από αντι - ΑΕΚτζήδικο μένος, οι παίκτες του Λίνεν καλούνται να κόψουν τον αέρα των γηπεδούχων με το... καλημέρα. Πετρόπουλος και Φούντας πανέτοιμοι για να σκοράρουν και να βουβάνουν το "Βικελίδης". Σήμερα αποφασίζει ο Λίνεν για το ποιος εκ των Γκερέιρο ή Κατίδη θα παίξει στην κορυφή του ρόμβου".

LIVE SPORT

"Αγώνας ύπαρξης για δύο" γράφει η εφημερίδα για το Άρης - ΑΕΚ προσθέτοντας: "Ενισχυμένοι οι γηπεδούχοι, με πρωτάρηδες στόπερ οι φιλοξενούμενοι".
Στα διοικητικά η LS γράφει: "Ο Βιντιάδης περιμένει και η Ένωση πάει φουλ για πρωτοδικείο στις 4/2".

Keywords
Τυχαία Θέματα