Απορρίφθηκε ο Μουρίνιο από Γιουνάιτεντ

23:51 21/5/2013 - Πηγή: AEK365

Έχοντας... κακομάθει τα τελευταία 26 χρόνια με την παρουσία του Σκοτσέζου κόουτς στον πάγκο, οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ αναζητούσαν έναν προπονητή που θα συνέχιζε στο ίδιο μοτίβο.
Δηλαδή, στη μακρόχρονη παρουσία στην τεχνική ηγεσία, την εμπιστοσύνη και την τεράστια επιτυχία σε βάθος χρόνου. Οι διοικούντες τους «κόκκινους διαβόλους» είχαν το φόβο πως αυτό το πλάνο δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει με τον Ζοσέ Μουρίνιο στην τεχνική ηγεσία. Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του «special one», η επιθυμία του να έχει τον απόλυτο έλεγχο στο αγωνιστικό κομμάτι των ομάδων

που αναλαμβάνει και το γεγονός πως είναι από τους ανθρώπους που μπορούν να προκαλέσουν πολλές αναταράξεις, ήταν οι λόγοι που δεν επελέγη.
Ο απερχόμενος εκτελεστικός διευθυντής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Γκιλ, ήταν από αυτούς που έβλεπαν με καλό μάτι την πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά ανήκε στη μειοψηφία των ανθρώπων της διοίκησης που ήθελαν τον Πορτογάλο. Οι περισσότεροι ήθελαν και σκόπευαν να κινηθούν με μακρόπνοο σχέδιο και ο Ντέιβιντ Μόγιες φάνταζε ο καταλληλότερος για να ανταποκριθεί σε αυτό.
Έτσι, ο Ζοσέ Μουρίνιο απορρίφθηκε λόγω της πιθανής αστάθειας που μπορούσε να προκαλέσει στην τεχνική ηγεσία και ο πρώην τεχνικός της Έβερτον υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας έξι ετών...

Keywords
Τυχαία Θέματα