Αποθεώνει Μουρίνιο ο Αλαρντάις

17:34 21/5/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά την δεδομένη απομάκρυνση του Ζοσέ Μουρίνιο από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης μετά το καλοκαίρι, ο δρόμος για να επιστρέψει στην Αγγλία και την Τσέλσι, είναι ανοιχτός. Αυτό αντιλαμβάνονται και οι προπονητές στο Νησί, με δύο εξ αυτών να μιλούν αναφορικά με το θέμα.
Ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Σαν Άλαρνταϊς, ανέφερε πως ο «Special One» είναι ο ιδανικός για να αναλάβει τους «μπλε», καθώς θα έχει ως πρωταρχικό του στόχο να καταφέρει περισσότερα από την πρώτη του θητεία στον πάγκο τους.
«Τις τελευταίες

χρονιές η Τσέλσι είναι έτσι κι αλλιώς μια πολύ μεγάλη ομάδα. Ο Αντσελότι πήρε το νταμπλ, ο Ντι Ματέο το Τσάμπιονς Λιγκ -κάτι που δεν είχε καταφέρει κάποιος άλλος- και ο Ράφα (σ.σ Μπενίτεθ) το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ έβαλε την ομάδα και πάλι στην τριάδα, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχής της στο Τσάμπιονς Λιγκ» δήλωσε αρχικά ο κόουτς των «σφυριών» και πρόσθεσε:
«Οι επιτυχίες της Τσέλσι είναι συνεχείς, αλλά η αρχή έγινε με τον Μουρίνιο, ο οποίος ξεκίνησε να παίρνει τρόπαια για τον σύλλογο. Φαίνεται πως είναι ο ιδανικός άνθρωπος για να την αναλάβει, και μπορεί να προχωρήσει περισσότερο από εκεί που έφτασε στην πρώτη θητεία του. Είναι πολύ πιο έμπειρος πλέον, έχει γνώση του πρωταθλήματος και δεν θα του πάρει μεγάλο χρονικό διάστημα να προσαρμοστεί. Είναι πολύ ταλαντούχος προπονητής και θέλει να κάνει περισσότερα από την πρώτη φορά».
Από την πλευρά του, ο Χότζον δεν κατονόμασε την Τσέλσι, αλλά τόνισε πως θα ήταν ικανοποίηση για πολύ μεγάλη μερίδα κόσμου να τον δει να επιστρέφει, ενώ η ικανοποίηση αυτή θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη για τον Τύπο.
«Είναι ένας πολύ δημοφιλής προπονητής και δεδομένης της επιτυχίας που είχε στην προηγούμενη θητεία του, ο κόσμος και ειδικά τα ΜΜΕ, θα ήταν πολύ ικανοποιημένος να τον δει να επιστρέφει. Έχει δίκαια αποκτήσει τη φήμη που τον ακολουθεί και όποιος σύλλογος τον αποκτήσει θα είναι χαρούμενος με την καλή δουλειά που θα κάνει»είπε ο Άγγλος τεχνικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα