Αποζημίωση 1,3 εκατ. δολάρια σε Ελληνοαμερικανό για το «σύνδρομο Ποπάι» (ΦΩΤΟ)

12:34 12/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ένας Ελληνοαμερικανός από τη Φλόριντα της Αμερικής αποζημιώθηκε με το ποσό του 1,287,144 εκατομμύρια δολάρια από το κολλοσό των πολυκαταστημάτων Walmart, όταν έπεσε μέσα σε ένα κατάστημα και κατέστρεψε στην ουσία το δεξί του χέρι.

Ο Τομ Παπακαλοδούκας, ενώ βρισκόταν σε ένα κατάστημα Walmart στις 15 Μαΐου 2011 γλίστρησε στο πάτωμα καθώς πάτησε πάνω σε μια πινακίδα που είχε πέσει κάτω και έπεσε σχίζοντας απ' άκρη σ' άκρη το δικέφαλο μυ του δεξιού του χεριού.

Από τότε με πολλές εγχειρίσεις προσπάθησε να σώσει το χέρι του, ωστόσο είναι αδύνατο να επανέλθει πλήρως. Έτσι, πλέον αντιμετωπίζει το «σύνδρομο του Ποπάι», όπως ονομάζεται, εξαιτίας της δυσμορφίας του χεριού. Έχει ήδη κάνει τρεις εγχειρίσεις που του έχουν κοστίσει πάνω από 200.000 δολάρια, ενώ έχει κάνει μεταμόσχευση του αχίλλειου τένοντα. Επιπλέον υπέστη και κατάθλιψη μετά το ατύχημα, ενώ φυσικά πλέον δεν είναι σε θέση να εργαστεί.

Μάλιστα ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει την πινακίδα να πέφτει λίγο πριν ο Παπακαλοδούκας περάσει από κει. H Walmart έριξε τις ευθύνες στην εταιρεία που είχε δώσει τις πινακίδες καθώς ήταν κακής ποιότητας και έσπαγαν, ενώ υποστήριξε ότι οι υπάλληλοί του δεν είχαν χρόνο να μαζέψουν την πινακίδα.

Ωστόσο, το δικαστήριο αποφανθηκε υπέρ του Παπακαλοδούκα επιδικάζοντας αποζημίωση σχεδόν 1,3 εκατ. δολάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα