Άρχισε η νέα εποχή με... σεισμό Μελισσανίδη

09:04 10/6/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Δεσπόζει η εμφάνιση Μελισσανίδη στις χθεσινές εκλογές της Ερασιτεχνικής με την εφημερίδα να γράφει: "Σεισμός για τον ηγέτη της ΑΕΚ. "Γκρεμίστηκαν τα τείχη" στην άφιξη Μελισσανίδη, Αποθέωση από τα μέλη της Μάνας

ΑΕΚ με συνθήματα για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και το "ξεβρόμισμα" του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Η παρουσία του Τίγρη κάνει τους ΑΕΚτζήδες να νιώθουν ότι μπορούν να κατατροπώσουν τους πάντες και τα πάντα! Μήνυμα ενότητας και στήριξης με κάθε τρόπο στην προσπάθεια του Δημήτρη Μελισσανίδη για το γήπεδο και μεγάλη ΑΕΚ".

SPORTDAY

Για "Τίγρης 91%" κάνει αναφορά η εφημερίδα και προσθέτει: "Θρίαμβος για το ψηφοδέλτιο που υποστήριξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Από το αεροδρόμιο στην κάλπη το νέο αφεντικό της Ένωσης. Η ΑΕΚ γύρισε και τυπικά σελίδα, αφού μετά την εκκαθάριση της ΠΑΕ, χθες αναδείχθηκε νέα διοίκηση στην Ερασιτεχνική, αυτή της απολύτου στήριξης του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος πλέον είναι ουσιαστικά (όχι όμως θεσμικά) το απόλυτο αφεντικό στην ομάδα.

Από σήμερα κιόλας θα συνεχιστεί σε πιο εντατικούς ρυθμούς αυτό που υποσχόταν το όνομα της παράταξης στις εκλογές: η αναγέννηση της ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα. Πλέον και με τη... βούλα θα προχωρήσουν οι διεργασίες για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για τη δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας που θα είναι... περαστική από τις μικρές κατηγορίες και θα επιστρέψει σε μία διετία στη Σούπερ Λίγκα για να πρωταγωνιστήσει", γράφει χαρακτηριστικά η SD.

LIVE SPORT

To αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ δεσπόζει φυσικά και στη LS: "Ξημέρωσε νέα εποχή. Σεισμός με Μελισσανίδη. Κοτσάτος - Αλεξίου στη Μάνα ΑΕΚ".

GOAL

Για "Αναγέννηση με 92,9%" κάνει αναφορά με τη σειρά της η εφημερίδα GOAL προσθέτοντας: "Αλλαγή σελίδας στην ΑΕΚ με απόλυτη επικράτηση της παράταξης Κοτσάτου. Ολιγόλεπτη παρουσία Μελισσανίδη στις εκλογές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ με πλατύ χαμόγελο, αλλά χωρίς την παραμικρή δήλωση. Σύμμαχος για το γήπεδο η δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας".

Keywords
Τυχαία Θέματα