Αρνείται ο Μπέος για Σάχα

12:56 1/3/2012 - Πηγή: AEK365

Με τη δήλωση "Να μπω ισόβια αν μίλησα με τον Σάχα", ο Αχιλλέας Μπέος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sentra Fm αρνήθηκε κάθε επικοινωνία με τον πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ ή κάποιον μάνατζέρ του, με σκοπό να επηρεάσει την απόδοσή του στον αγώνα ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Βόλου. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπέος:

Για την κράτηση του στις φυλακές Ναυπλίου: Είναι πασίγνωστο ότι βρίσκομαι κατά τη δική μου άποψη και του κόσμου, παράνομα στις φυλακές του Ναυπλίου. Συμπληρώνω 8,5 μήνες εδώ και αυτοί που με κρατάνε θα πρέπει να ντρέπονται, αν έχουν φιλότιμο και δικαστική συνείδηση. Δεν μας λένε ποιο είναι το έγκλημα, ποια η συμμορία μου. Αυτή η ιστορία μπορεί να γυριστεί και σαν έργο. Και έχει επιπτώσεις σε εμένα και την οικογένεια μου. Ο κάθε άνθρωπος τραβάει τον δικό του Γολγοθά.

Για τις συνθήκες κράτησης: Καμιά φορά λένε πρέπει να ζήσεις ή να βιώσεις για να δεις πράγματα διαφορετικά. Μην κοιτάμε τη δική μου περίπτωση. Περνάω άθλια, αλλά έχω την δυνατότητα να το ξεπερνάω. Όταν υπάρχουν άνθρωποι που κοιμούνται στο τσιμέντο και πολλοί δεν θα είχαν ούτε κουβέντες, αν δεν τους έφερναν οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου, τότε για ποια Ελλάδα μιλάμε; Για ποια πατρίδα; Δεν κοιμάμαι στο έδαφος, αλλά κοιμούνται 250 ψυχούλες.

Για το αν έχει αλλάξει στην φυλακή: Είναι ένα μεγάλο σχολείο η φυλακή. Ποιοι είναι οι αληθινοί φίλοι σου το ανακαλύπτεις εδώ... Εδώ λες ή τελειώνω ή βγαίνω και συνεχίζω. Ήμουν ευαίσθητος και έγινα κι άλλο.

Για τα στοιχεία που είναι κατά του: Λένε ότι βγήκαν καινούργια στοιχεία. Γιατί υπήρχαν παλιά; Ο πολίτης, παγκόσμια στην δικαιοσύνη, δεν πρέπει ν' αποδείξει ότι είναι αθώος, αλλά οι άλλοι ότι είναι ένοχος. Σε κόντρα είμαι μαζί τους. Δικαιοσύνη στην Ελλάδα δεν υπάρχει και την προσβάλουν κάποιοι λειτουργοί τους.

Δεν παρακαλάω κανέναν και σε 18 μήνες θα βγω. Έχω τέτοια δύναμη και θα βγω με όλες μου τις δυνάμεις. Είναι άδικο και δε τιμάει την δικαιοσύνη να κυνηγάει ένα πατέρα πέντε παιδιών, που δεν έχει διαπράξει άλλο αδίκημα στο παρελθόν, ούτε έχει φυγοδικήσει.

Διατάξεις και νόμοι έχουν βιαστεί. Με χρεώνουν ότι έχω αμερικάνικο διαβατήριο και έφυγα για να μην γίνω. Δεν είναι σκοπιμότητα της κυρίας Παπανδρέου αυτό; Γιατί δεν έστειλε ένα έγγραφο στην πρεσβεία να ρωτήσει; Φωνάζουν οι δικηγόροι μου. Εδώ είναι πασιφανές ότι υπάρχει μεθόδευση. Λέω και συνεχίζω να λέω ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη, αλλά έντιμοι δικαστές.

Για τις πληροφορίες που έχει σχετικά με την κράτηση του: Μου έχουν δώσει πληροφορίες ότι υπάρχει από πίσω μία μεγάλη επιχειρηματική οικογένεια. Όταν βγω θα τα πούμε όλα. Είτε υπάρχει μεθόδευση από την πολιτεία είτε από μεγάλη επιχειρηματική οικογένεια.

Για αιτήσεις αποφυλάκισης: Είναι τυχαίο ότι κάθε φορά που κάνω μία αίτηση να βγαίνει ένα θέμα δικό μου; Μία φορά είναι, αλλά συνέχεια όχι. Είναι άτιμο, είναι πρόστυχο αυτό που κάνουν. Ας αφήσουν το δικαστικό σώμα να πάρει μία απόφαση. Ας σταματήσουν να

Keywords
Τυχαία Θέματα