«Ας αφήσουν τον Πεπ ήσυχο»

16:44 15/4/2013 - Πηγή: AEK365

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό πως Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Πεπ Γκουαρντιόλα έγινε το επίκεντρο των συζητήσεων μιας και ο πρώην τεχνικός των Καταλανών θα αναλάβει τους Βαυαρούς από το καλοκαίρι. Η όλη συζήτηση έχει ενοχλήσει τον Άντονι Θουμπιθαρέτα που ζήτησε από όλους να αφήσουν τον Γκουαρντιόλα στην ησυχία του.
Σε δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα,

τόνισε: "Ας αφήσουν τον Πεπ ήσυχο. Η μονομαχία της Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα θα είναι ιδιαίτερη για εκείνον. Δεν πρέπει να τον πιέσουν, ούτε να τον βάλουν στη μέση. Στην τελική, καλό για όλους τους φιλάθλους είναι να παρακολουθήσουμε αυτά που θα γίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι έξω από αυτόν. Περισσότερο ενδιαφέρει η καλή ενέργεια ενός παίκτη, παρά η αντίδραση του Πεπ σε αυτή".
Επίσης ο Θουμπιθαρέτα δήλωσε το εξής: "Ο Πεπ βρίσκεται στη Νέα Υόρκη αυτή τη στιγμή και δεν είναι σωστό να μιλάμε για εκείνον. Αλλά, αναφορικά με τους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, ξέρω πως θα βρεθεί σε μεγάλο δίλημμα. Ποια από τις ομάδες να υποστηρίξει; Εκείνη που προπονούσε μέχρι πέρσι ή αυτή που θα προπονεί από το καλοκαίρι; Το μόνο σίγουρο είναι πως θα απολαύσει τις δύο αναμετρήσεις και θα ευχαριστηθεί καλό ποδόσφαιρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα