Άσπας: Δεν πάω στην Λίβερπουλ για να γίνω αντι-Σουάρες

14:08 15/6/2013 - Πηγή: AEK365

Οι υπογραφές στα συμβόλαια απομένουν για την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Ιάγκο Άσπας στην Λίβερπουλ με τον Ισπανό φορ να ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Λουίς Σουάρες με αφορμή δημοσιεύματα που θέλουν τον Ουρουγουανό φορ να αποχωρεί από το "Άνφιλντ".
Σε δηλώσεις του ο Ιάγκο Άσπας τόνισε: "Η Λίβερπουλ είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στον κόσμο και πηγαίνω εκεί για να κάνω

ένα σημαντικό βήμα και όχι να αποτελέσω τον αντικαταστάτη κάποιου. Νομίζω πως έχει έρθει η ώρα να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου και η Λίβερπουλ μπορεί να με βοηθήσει να το κάνω. Έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μου να προχωρήσω και να μεγαλώσω ως παίκτης. Περιέγραψα την μεταγραφή μου ως συναισθηματική, επειδή είναι ένα τόσο μεγάλο κλαμπ και σημαίνει ότι έχω φτάσει σε άλλο επίπεδο.
Αλλά είμαι ήρεμος επειδή είμαι έτοιμος. Θέλω να δείξω ότι είμαι ικανός να παίξω το επίπεδο αυτό του τεράστιου συλλόγου. Είμαι ενθουσιασμένος που πηγαίνω στην Αγγλία. Θέλω να παίξω στην Premier League. Και ελπίζω ότι θα βοηθηθώ εκεί από όλους τους Ισπανόφωνους στον σύλλογο, συμπεριλαμβανομένου και του Λουίς Σουάρες".

Keywords
Τυχαία Θέματα