Ασταμάτητα τα κορίτσια της ΑΕΚ

17:42 9/3/2012 - Πηγή: AEK365

Χωρίς σταματημό συνεχίζουν την δουλειά στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. Τα κορίτσια της ΑΕΚ μετά την χθεσινή νίκη επί του Μαρκόπουλου επέστρεψαν στις προπονήσεις και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή Κηφισιάς, στο οποίο θέλουν τη νίκη για να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στην μαθηματική εξασφάλιση του Πρωταθλήματος. Ο Απόστολος Οικονόμου

έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο ματς, αλλά και από την αντίδραση των παικτριών που βρίσκονταν στον πάγκο και θέλει να δει την ΑΕΚ να συνεχίζει την αήττητη πορεία της.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, δεν αντιμετωπίζουν το παραμικρό πρόβλημα και στρέφουν το βλέμμα τους στο ντέρμπι των «αιωνίων» που διεξάγεται το απόγευμα στις 19:00 στο Μετς. Εκεί θέλουν νίκη του Παναθηναϊκού, ώστε με νίκη επί της Κηφισιάς τη Δευτέρα να στεφθούν Πρωταθλητές!

Από εκεί και πέρα να θυμίσουμε πως η επόμενη, 7η αγωνιστική της Β φάσης είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Δευτέρα στις 16:30. Η ΑΕΚ λοιπόν θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Κηφισιάς στο κλειστό γήπεδο του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με διαιτητές τους Τσίτσικα - Μαρκάτη και παρατηρητή τον Πολίτη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

A1 Γυναικών (7η αγωνιστική)

Θέσεις 1-6

Δευτέρα 12/3/2012
Ιωνικού, 16:30 ΑΕΚ - ΓΣΚ Ηρακλής (Τσίτσικας - Μαρκάτης, Παρ. Πολίτης)

Μαρκοπούλου, 17:00 Μαρκόπουλο - Παναθηναϊκός TV (Μιχαήλογλου - Κομπούρας, Παρ. Μαυρικίδης)

Μ.Μερκούρη, 20:00 Ολυμπιακός - ΦΟ Βριλησσίων ( Μηλιώρης - Μαρκάτσας, Παρ. Διαμαντόπουλος)

Keywords
Τυχαία Θέματα