Αθανασιάδης: Καλύτεροι και στα 180 λεπτά

09:09 8/8/2013 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 με την Μέταλιστ στο Χάρκοβο και σε συνδυασμό με το 0-2 της Τούμπας αποκλείστηκε από τα play off του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Στέφανο Αθανασιάδη να υποστηρίζει πως η ελληνική ομάδα ήταν καλύτερη και στα δυο παιχνίδια.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ τόνισε: "Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό που έγινε. Ήμασταν και στα 180 λεπτά καλύτεροι από

την Μέταλιστ αλλά αποκλειστήκαμε. Όλα κρίθηκαν στην Τούμπα που χάσαμε εκεί το παιχνίδι. Έφταιξε ότι δεν σκοράραμε στο πρώτο ματς. Αλλά ακόμα και εδώ στην Ουκρανία είχαμε ευκαιρίες και δεν κάναμε γκολ. Είχαμε και πάλι σήμερα την τύχη κόντρα αλλά φυσικά είναι και το θέμα του πέναλτι στον Λούκας! Γιατί ήταν πέναλτι και θα έδινε άλλη εξέλιξη στο ματς αν το έδινε ο διαιτητής. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι χτίζεται μια μεγάλη ομάδα. Θα το δείτε στην πορεία. Γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης στην συνέχεια".
Από την πλευρά του ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης, δήλωσε στον ΟΤΕ TV: "Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να μην δεχτούμε γκολ και να πετύχουμε εμείς κάτι μπροστά. Δυστυχώς δεχτήκαμε γκολ σε μια φάση. Αποδείχθηκε ότι θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα αν στο πρώτο μέρος στην Τούμπα πετυχαίναμε τα γκολ στις τόσες ευκαιρίες που κάναμε. Για 40 λεπτά δεν είχαν περάσει το κέντρο οι Ουκρανοί, όμως, δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ. Και σήμερα ήμασταν ένα κλικ καλύτεροι. Όλα τα παιδιά δώσαμε όσα μπορούσαμε για να πάρουμε την πρόκριση. Είχαμε καλά στημένα. Είχαμε ευκαιρίες και μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ ειδικά με το 60ο λεπτό. Δεν σκεφτόμασταν καθόλου την τιμωρία της Μέταλιστ. Ξέρουμε ότι κάποια πράγματα είναι περίεργα, όπως αποδείχθηκε με την περίπτωση της Φενέρ που τελευταία στιγμή μπήκε στην κλήρωση. Πάλι θα πω ότι θα είχαμε καλύτερη τύχη αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί στο πρώτο μέρος της Τούμπας".

Keywords
Τυχαία Θέματα