Ζοσέ, να ποιος είναι ο πραγματικός Ρονάλντο (VIDEO)

08:02 8/8/2013 - Πηγή: AEK365

Στον τελικό του τουρνουά Guinness International Champions Cup στο Μαϊάμι των ΗΠΑ η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε την Τσέλσι με 3-1 στον τελικό και πήρε την πρώτη θέση.
Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο που με δυο δικά του γκολ φρόντισε να απαντήσει στον Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος λίγες μέρες πριν είχε υποστηρίξει πως ο πραγματικός Ρονάλντο

είναι ο Βραζιλιάνος.
Στο 11ο λεπτό, ο Λούκα Μόντριτς με ωραία πάσα βρήκε τον Μαρσέλο που με σουτ στην αριστερή γωνία του Τσεχ έκανε το 1-0 για την Ρεάλ Μαδρίτης. Πέντε λεπτά αργότερα έπειτα από όμορφο συνδυασμό των Λούκας, Ραμίρες ο τελευταίος κέρδισε τον Κασίγιας ισοφαρίζοντας για λογαριασμό της Τσέλσι.
Στο 26ο λεπτό ο Κριστιάνο Ρονάλντο με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Ρεάλ Μαδρίτης και το πανηγύρισε με τα δάχτυλα προς το στήθος του και με βλέμμα προς τον Μουρίνιο.
Στην επανάληψη, η Τσέλσι πίεσε για την ισοφάριση αλλά ο Ίκερ Κασίγιας ήταν πάρα πολύ καλός και στο 56ο λεπτό ο Ρονάλντο με δυνατή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για την Ρεάλ Μαδρίτης.
Στο 67ο λεπτό ένας οπαδός εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και αγκάλιασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος αφού μίλησε για λίγο μαζί του στην συνέχεια του ζήτησε ευγενικά να αποχωρήσει.

Τσέλσι (4-3-3): Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, (73' Αθπιλικουέτα), Κόουλ, Ραμίρες (73' Εσιέν), Φαν Χίνκελ (73' Σούρλε), Λάμπαρντ (46' Ντε Μπρούιν), Όσκαρ (46' Μόουζες), Λουκάκου (46' Τόρες) Αζάρ.
Ρεάλ Μαδρίτης (4-2-3-1): Κασίγιας, Αρμπελόα, Ράμος, Πέπε, Μαρτσέλο (73' Νάτσο), Μόντριτς (73' Κασεμίρο), Κεντίρα, Ίσκο (84' Μοράτα), Εζίλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά (69' Ντι Μαρία).

Keywords
Τυχαία Θέματα