Αθανασιάδης: Στόχος το Τσάμπιονς Λιγκ

14:17 31/3/2012 - Πηγή: AEK365

Τρεις αγωνιστικές απέμειναν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και στον ΠΑΟΚ το μυαλό όλων είναι στα παιχνίδια των πλέι οφ όπου στόχος είναι η εξασφάλιση της συμμετοχής στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ όπως ξεκαθάρισε ο Στέφανος Αθανασιάδης. Παράλληλα ο νεαρός επιθετικός υπογράμμισε πως αν φύγει από τον ΠΑΟΚ δεν θα ήθελε να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αθανασιάδης

στο ΣΚΑΪ
- Για την φετινή πορεία της ομάδας στην Ευρώπη: "Το θέμα είναι πως μεγαλώνει το όνομα της ομάδας στο εξωτερικό και αυτό έχει σημασία"
- Για το αν είναι ΠΑΟΚ: "Ναι είμαι, το έχω δηλώσει. Δεν μπορώ να πω αν θα έφευγα, αλλά δεν σκέφτομαι να πάω σε άλλη ελληνική ομάδα".
- Για την πρόκληση του εξωτερικού: "Όλα τα παιδιά θέλουν να πάνε στο εξωτερικό. Και στο δικό μου το μυαλό σίγουρα είναι αυτό".
- Για το ποια είναι η σχέση του με τον Σαλπιγγίδη: "Έχω πολύ καλή σχέση με τον Σαλπιγγίδη, είναι από τα πρότυπα μου. Έχει γυρίσει και έχει αποδείξει πόσο καλός άνθρωπος είναι".
- Για το ότι πήγε δανεικός στον Πανσερραϊκό: "Πήγα δανεικός και αυτό με βοήθησε. Μια τέτοια απόφαση σε πεισμώνει. Έπρεπε να φύγω για να γυρίσω πιο δυνατός. Δούλεψα πολύ για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομάδας που είναι μεγάλες. Μετά από αυτές τις εμφανίσεις σκέφτομαι το EURO, είναι απόφαση του Σάντος αυτό".
- Για το ποιος θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα: "Από την στιγμή που δεν είμαστε εμείς, δεν έχω προτίμηση. Από την στιγμή που θα μπούμε στα πλέι οφ θέλουμε να βγούμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ".
- Για τον ποιο θα επιθυμούσε από τους Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ: "Αυτή την στιγμή είναι καλύτερο να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό".
- Για τις διοργανώσεις εκτός του πρωταθλήματος: "Θέλαμε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο Ελλάδος, στεναχωρηθήκαμε που δεν προχωρήσαμε. Το ευχάριστο είναι πως πετύχαμε καλές νίκες στο Europa League".

Keywords
Τυχαία Θέματα