Φατί: Υπολογίσιμος ο ΠΑΟ

13:02 31/3/2012 - Πηγή: AEK365

Την Κυριακή στο, κεκλεισμένων των θυρών, ΟΑΚΑ, ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό των πολλών διοικητικών και οικονομικών προβλημάτων με τον Ρικάρντο Φατί ωστόσο να υπογραμμίζει πως ο προσεχής αντίπαλος του Άρη παραμένει υπολογίσιμος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο μέσος του Άρη στην NOVA
- Για την κρισιμότητα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό: "Σίγουρα είναι κρίσιμος ο αγώνας για πολλούς και σημαντικούς λόγους, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε

έναν πάρα πολύ σημαντικό αντίπαλο. Θα γίνει ένα ντέρμπι που θα το παρακολουθήσει όλη η Ελλάδα. Εάν θέλουμε να διατηρήσουμε ζωντανές τις ελπίδες μας για την διεκδίκηση κάποιας θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ θα πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι".
- Για τα προβλήματα του Παναθηναϊκού: "Ο Παναθηναϊκός παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει παραμένει Παναθηναϊκός. Είναι μια υπολογίσιμη ομάδα, μια δυνατή ομάδα. Σίγουρα το ότι δεν θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο, μειώνει το κίνητρο που πάντα δίνει ο κόσμος στις ομάδες που αγωνίζονται. Παρόλα αυτά θα παίξουν δυο μεγάλες ομάδες, δυο ποιοτικές ομάδες και επομένως το αγωνιστικό κίνητρο θα είναι πάρα πολύ υψηλό. Και όπως είπα και προηγουμένως, ο Παναθηναϊκός παρά τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει, παραμένει ένας δυνατός και σκληρός αντίπαλος".

Keywords
Τυχαία Θέματα