Ατματσίδης: Δεν αγχώνομαι για την ΑΕΚ

10:29 8/10/2013 - Πηγή: AEK365

Σίγουρος πως η ΑΕΚ θα ανακάμψει αγωνιστικά εμφανίστηκε ο Ηλίας Ατματσίδης σε δηλώσεις του. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Ένωσης τόνισε πως "δεν έγινε τίποτα με μία ισοπαλία", εκφράζοντας την πεποίθηση πως η ομάδα θα σταθεί στα πόδια της:
«Η κατηγορία είναι δύσκολη! Όλες οι ομάδες θα μας παίξουν όπως ο ΑΟ Περιστερίου. Οπότε, πρέπει να βρούμε τρόπους να σκοράρουμε. Γιατί, στο δεύτερο μέρος στην Καλλιθέα, η ομάδα έβγαλε ευκαιρίες, αλλά δεν αξιοποιήθηκαν. Σιγά-σιγά θα έρθει και αυτό. Δεν αγχώνομαι.

Δεν έγινε και τίποτα ρε παιδιά με την ισοπαλία», είπε στο Sportdog ο "Άτμα" ο οποίος μάλιστα αναφέρθηκε και σε ένα άσχημο συμβάν που έλαβε χώρα στην Καλλιθέα, από κάποιον προφανώς... ανιστόριτο: «Ήταν ένας τύπος, ο οποίος έβριζε τον τερματοφύλακα του Περιστερίου και πέταξε καφέδες στον κάμεραμαν που βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο. Προσπάθησα, να τον συνεφέρω με ήρεμο τρόπο και με έφτυσε στο πρόσωπο. Μετά κατάλαβε τί έκανε και μου είπε "Ηλία εσύ είσαι; Δεν σε γνώρισα, συγγνώμη". Παρ'οτι εκνευρίστηκα, συγκρατήθηκα. Δεν με πείραξε τόσο το φτύσιμο, όσο ότι προηγουμένως είχαν ρίξει τους καφέδες στο παιδί που έκανε τη δουλειά του στον αγωνιστικό χώρο. Δεν θέλω να το σχολιάσω περαιτέρω. Απλά δεν χρειάζονται τέτοιες συμπεριφορές. Στη Γ'Εθνική παίζουμε, για όνομα του Θεού. Είναι δυνατόν να ρίχνουμε τους εαυτούς μας σε αυτό το επίπεδο; Δεν μου αρέσουν αυτά τα πράγματα. Είμαστε ΑΕΚ, διαφέρουμε, επειδή ως Ενωσίτες είμαστε σκεπτόμενοι φίλαθλοι. Οι καφρίλες δεν χωρούν στην ομάδα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα