«Αξίζει 81 εκ ευρώ ο Μπέιλ»

19:17 27/2/2013 - Πηγή: AEK365

Η εκπληκτική σεζόν που κάνει ο Γκάρεθ Μπέιλ με την Τότεναμ, έχει κάνει όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να ασχολείται μαζί του, και κάποιες ομάδες να θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, με επικρατέστερη τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Από την πλευρά του, ο αγγλικός σύλλογος φαίνεται να μην ενδιαφέρεται για την πώληση του Ουαλού προς το παρόν, όμως ο πρώην επιθετικός της ομάδας, Κρις Γουόνλτ, είπε σε δηλώσεις του πως σε λίγο καιρό οι «spurs» θα μπορέσουν να ζητήσουν ακόμη και 81 εκ. ευρώ για να παραχωρήσουν τα δικαιώματα του 23χρονου μέσου.
«Μια χρονιά να παίξει στο Τσάμπιονς

Λιγκ όπως παίζει τώρα, και η τιμή πώλησής του μπορεί να ανέλθει στα 81 εκατομμύρια» είπε αρχικά ο Γουόντλ και πρόσθεσε: «Οι μεγάλες ομάδες, θα προσφέρουν μεγάλα ποσά. Αλλά ο Μπέιλ πρέπει να στηρίξει την Τότεναμ, αφού έχει ποιοτικούς και ταλαντούχους παίκτες και με μία-δύο προσθήκες ίσως και να είναι ικανή να διεκδικήσει το πρωτάθλημα του χρόνου».
Τέλος, αναφέρθηκε και στους Λέο Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο και την... αδικία προς το πρόσωπο του Μπέιλ: «Αν του είχε δοθεί η ευκαιρία να παίξει στο επίπεδο που αγωνίζεται τώρα, πριν από 4-5 χρόνια, όλοι σήμερα θα μιλούσαν γι' αυτόν όπως για τον Μέσι και τον Ρονάλντο».

Keywords
Τυχαία Θέματα