Μπάγερν... ασταμάτητη

18:46 2/2/2013 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA 20η αγωνιστική

Μάιντς-Μπάγερν Μονάχου 0-3
Γήπεδο: Coface Arena

Η Μάιντς ήταν τρεις αγωνιστικές αήττητη μέχρι που συνάντησε την Μπάγερν Μονάχου που έκανε άλλη μια επίδειξη δύναμης κερδίζοντας εκτός έδρας για δεύτερη σερί αγωνιστική, αυτή την φορά με 3-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής των Βαυαρών ο Κροάτης Μάντζουκιτς που πέτυχε δυο γκολ και έφτασε τα 12 στο πρωτάθλημα. Τέσσερα λεπτά πριν την ανάπαυλα και ενώ

προηγουμένως η Μπάγερν από το πουθενά προηγήθηκε όταν ο Μίλερ βγήκε πίσω από την πλάτη της αντίπαλης άμυνας και με πλασέ έκανε το 1-0. Στην επανάληψη ανέλαβε δράση ο Μάντζουκιτς καθώς μέσα σε επτά λεπτά, 50' και 57', αξιοποίησε ιδανικά τις μπαλιές των Αλάμπα και Λαμ αντίστοιχα και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Μάιντς: Φέτκλο, Νοβέσκι, Πόσπεχ, Ζάμπαβνικ, Κίρχοφ, Σότο (62' Ζίμλινγκ), Ίβανσιτς, Μπαουμγκάρλινγκερ, Ν. Μίλερ, Μάλι (46' Ρίσε), Πάρκερ
Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λαμ, Φαν Μπούιτεν, Ντάντε, Αλάμπα, Σβαϊνστάιγκερ, Ριμπερί (76' Ρόμπεν), Μαρτίνεθ, Κρόος (82' Λουίζ Γκουστάβο), Τόμας Μίλερ, Μάντζουκιτς (76' Γκόμεζ)

Φορτούνα Ντίσελντορφ-Στουτγάρδη 3-1
Γήπεδο: ESPRIT ARENA

Επιστροφή στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές για την Φορτούνα Ντίσελντορφ που επικράτησε της Στουτγάρδης με 3-1 και απομακρύνθηκε από τις τελευταίες θέσεις. Στο 10ο και 37ο λεπτό ο Κρούσε έδωσε προβάδισμα δυο τερμάτων στους γηπεδούχους με τον Γκέντνερ να μειώνει για την Στουτγάρδη με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Τελικά το παιχνίδι "καθάρισε" ο Όλιβερ Φινκ ο οποίος 11 λεπτά αφότου μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή έκανε το 3-1 στο 76ο λεπτό. Για την Στουτγάρδη αυτή ήταν η τέταρτη σερί ήττα ενώ ο Στέλιος Μαλεζάς αγωνίστηκε στην ενδεκάδα της Φορτούνα και στα 90 λεπτά.

Φορτούνα Ντίσελντορφ: Γκίφερ, Μπαλογκάν, Λάτκα, Φαν ντερ Μπεργκ, Μαλεζάς, Τέσε, Μπότζεκ, Κρούσε (90' Μπελιγκχάουζεν), Ίλσο (67' Φινκ), Λάμπερτς, Ρέισινγκερ (80' Σαχίν)
Στουτγάρδη: Ούλιρχ, Τάσι, Σακάι, Μολινάρο, Λόπες, Κβιστ, Τορούν (71' Οκαζάκι), Χαϊνάλ (45' Τραορέ), Γκέντνερ, Χολζχάουσερ (45' Μακέντα), Ιμπίσεβιτς

Σάλκε-Γκρόιτερ Φιρτ 1-2
Γήπεδο: VELTINS ARENA

Ο Μισέλ Μπάστος πέτυχε το παρθενικό του γκολ με την φανέλα της Σάλκε αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να γλιτώσει η ομάδα του Ρουρ ακόμα μια γκέλα καθώς στις καθυστερήσεις η Γκρόιτερ Φιρτ πέτυχε το γκολ που της χάρισε ακόμα μια σπουδαία νίκη. Οι γηπεδούχοι παρότι προηγήθηκαν με τον Μπάστος δυο λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ισοφαρίστηκαν γρήγορα καθώς στο 52ο λεπτό ο Κλάους με αριστερό σουτ ισοφάρισε για την Γκρόιτερ Φιρτ η οποία μέχρι αυτή την αγωνιστική είχε έναν βαθμό στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Τελικά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τζούρτζιτς με κεφαλιά έκανε το 2-1 για τους φιλοξενούμενους με την Σάλκε να έχει μια νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές.

Σάλκε: Χίλντεμπραντ, Χέβεντες, Φουχς, Ματίπ, Ουτσίντα, Φαρφάν, Ντράξλερ (67' Ράφαελ), Νόιστεντερ, Τζόουνς (82' Πούκι), Μπαστός, Χούντελααρ
Γκρόιτερ Φιρτ: Χεσλ, Μαβράχ, Ράμαν, Ζίμερμαν, Σόμπιχ, Πέκοβιτς (69' Νέριγκ), Κλάους (73' Σάραρερ), Βάργκα, Ντζούρτζιτς, Ασαμόα (84' Ασαμόα).

Χόφενχαϊμ-Φράιμπουργκ 2-1
Γήπεδο: Wirsol Rhein-Neckar Arena

Πριν το παιχνίδι η Χόφενχαϊμ είχε ένα βαθμό στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές και η Φράιμπουργκ στο ίδιο διάστημα ήταν αήττητη αλλά σήμερα η κερδισμένη ήταν η Χόφενχαϊμ που επικράτησε 2-1 και μάλιστα με ανατροπή. Μόλις στο τέταρτο λεπτό, ο Κρούσε έβαλε μπροστά την Φράιμπουργκ αλλά ο Φόλαντ χτύπησε δυο φορές για λογαριασμό της Χόφενχαϊμ, πρώτα στο 10ο και μετά στο 26ο λεπτό διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Χόφενχαϊμ: Γκόμες, Μπεκ, Ντελπιέρ, Αμπράχαμ, Βάις (76' Γουίλιαμς), Ουσάμι, Φιρμίνο (83' Οχς), Πολάνσκι, Φόλαντ, Ντε Καμάργκο (70' Ντερντιγιόκ)
Φράιμπουργκ: Μπάουμαν, Σοργκ, Χέντενσταντ, Κρμας, Ντιανέ, Σμιντ (76' Μακιάντι), Σούστερ, Φλουμ, Καλιγκιούρι, Κρούσε, Ρόσενταλ (84' Γέντρισεκ)

Βόλφσμπουργκ-Άουγκσμπουργκ 1-1
Γήπεδο: Volkswagen Arena

Μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα παλεύει η Βόλφσμπουργκ για να αποφύγει τον υποβιβασμό καθώς ούτε σήμερα κέρδισε μένοντας στο 1-1 με την Άουγκσμπουργκ. Στο 23ο λεπτό ο Νάλντο με κεφαλιά αξιοποίησε σέντρα του Ντιέγκο αλλά η χαρά της Βόλφσμπουργκ κράτησε μόλις δυο λεπτά καθώς η Άουγκσμπουργκ ισοφάρισε με δεξί σουτ του Μόραβεκ. Μάχη για την παραμονή εξακολουθεί να δίνει και η Άουγκσμπουργκ που πλέον μετρά τρεις ισοπαλίες και μια νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές.

Βόλφσμπουργκ: Μπενάλιο, Ρονάλντο Ροντρίγκες, Μάντλουγκ, Σάφερ, Φάγκνερ, Πόλακ (67' Χασέμπε), Βιεϊρίνια, Τρας (83' Κάχλενμπεργκ), Ντιέγκο, Πέρισιτς, Ντοστ (67' Όλιτς)
Άουγκσμπουργκ: Μάνινγκερ, Κάλσεν-Μπράκερ, Κλαβάν, Φιλπ, Όστρολεκ, Βέρνερ (45' Φογκτ), Μπάιερ, Γουόν Χι (88' Χαν), Μόραβεκ, Κο, Μέλντερς (82' Ορλ)

Αμβούργο-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 0-2
Γήπεδο: Imtech Arena

Με δυο ασίστ του Άιγκνερ, ο Λάκιτς πέτυχε ισάριθμα γκολ και οι δυο τους χάρισαν σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης μέσα στο Αμβούργο με 2-0. Στο 22ο και στο 36ο λεπτό ο Λάκιτς αξιοποίησε ιδανικά τις ασίστ του Άιγκνερ και έτσι η Άιντραχτ βρίσκεται στην 3η θέση ισόβαθμη της Μπορούσια Ντόρτμουντ που έχει αγώνα λιγότερο. Το Αμβούργο μετά από δυο αγωνιστικές έχασε το αήττητο του και παρέμεινε στην μέση της βαθμολογίας.

Αμβούργο: Άντλερ, Μπρουμά, Βέστερμαν, Ντικμέιερ, Γιάνσεν, Αόγκο (78' Μπεργκ), Αρσλάν (46' Ρινκόν), Μπαντέλι (46' Μπάιστερ), Φαν ντερ Φάαρτ, Ρούντνεβς, Μιν Σον
Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Τραπ, Οσζίπκα, Ζαμπράνο, Γιούγκ, Άντερσον, Άιγκνερ (90' Σελόζι), Ινούι (87' Ρους), Μέιερ, Σβέγκλερ, Ρόντ, Λάκιτς (83' Ματμούρ)

Η 20η αγωνιστική στην Bundesliga ολοκληρώνεται αύριο με τα παιχνίδια

Νυρεμβέργη-Γκλάντμπαχ 16:30
Λεβερκούζεν-Ντόρτμουντ 18:30

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα