Πέρασε από Χαλάνδρι ο Νηρέας

17:29 2/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Τρίτωνας Αμαρουσίου ήταν ο νικητής στο ντέρμπι των βορείων προαστίων, που έγινε στο Χαλάνδρι για την 4η αγωνιστική της Α1 Γυναικών. Η ομάδα του Αμαρουσίου πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και πάλι εκτός έδρας, επικρατώντας με 11-7 του Νηρέα Χαλανδρίου.

Οι φιλοξενούμενες πήραν προβάδισμα από το δεύτερο οκτάλεπτο και με τοπ σκόρερ τις Αλκηστη Μπενέκου και Δημητροκάλη, που πέτυχαν από 5 και 4 γκολ αντίστοιχα, επέβαλαν το ρυθμό τους (ακόμα κι όταν ο Νηρέας μείωσε σε 6-7),

διεύρυναν τη διαφορά τους και έφτασαν στη νίκη. Στο 3.40 πριν τη λήξη αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία ο προπονητής του Νηρέα Τάσος Πιρπιρής.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΤΡΙΤΩΝΑΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 7-11

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-2, 2-4, 2-2, 1-3

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Τάσος Πιρπιρής): Χρυσοβαλάντου, Σαμαρά 1, Βασιλακοπούλου Μ. 1, Βάσιλα 2, Πανουσάκη, Ιγνατίδη, Λιβαθηνού, Παπατριανταφύλλου, Βασιλακοπούλου Α., Διαμαντοπούλου Β. 1, Φέσκου, Μιχαηλίδου Φ. 2, Μητσάκου, Μπλέτσα, Κωστάκη.

ΤΡΙΤΩΝΑΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Στέφανος Λέανδρος): Τερεφού, Καρκάνη, Κορμά, Παπαγεωργίου Χρ., Αποστολίδου 1, Χυδηριώτη, Μπεκρή, Μπενέκου Αλκ. 5, Κοτσιώλη, Δημητροκάλη 4, Μπενέκου Ι. 1, Στρείδη, Κεχαγιόγλου, Λάττα, Νανούση.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Κώστας Καραμουσουλάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα