Μπαλοτέλι: Αν δεν ήταν ο Μαντσίνι δεν θα ερχόμουν

08:31 10/3/2012 - Πηγή: AEK365

Στο διάστημα της παρουσίας του στην Μάντσεστερ Σίτι, ο Μάριο Μπαλοτέλι έχει εξοργίσει ουκ ολίγες φορές τον Ρομπέρτο Μαντσίνι με τα καμώματα του ωστόσο ο Ιταλός επιθετικός υποστηρίζει πως αν ο συμπατριώτη του τεχνικός δεν ήταν στην Μάντσεστερ Σίτι τότε δεν θα δεχόταν ο ίδιος να πάρει μεταγραφή στην αγγλική ομάδα.

Σε δηλώσεις του ο Μπαλοτέλι τόνισε: "Αν ο Μαντσίνι δεν ήταν εδώ, δεν θα ερχόμουν ποτέ στην Μάντσεστερ Σίτι. Τώρα είμαι OK, είμαι χαρούμενος. Αν πει κάτι ο Μαντσίνι, είναι σωστό. Είμαι 21, είμαι

ακόμα νέος και πιστεύω πως έχω ωριμάσει στο μυαλό περισσότερο σε σχέση με την περασμένη χρονιά".
Όσο για αυτά που γράφτηκαν μετά το ξενύχτι του σε στριπτιτζάδικο ο Μπαλοτέλι δήλωσε: "Δεν μου αρέσει όταν οι άνθρωποι μιλάνε για την προσωπική μου ζωή. Ίσως μερικοί θεωρούν πως είμαι αλαζόνας. Δεν με νοιάζει μπορούν να λένε ό,τι θέλουν, είμαι ποδοσφαιριστής και επομένως η πιο σημαντική στιγμή είναι την Κυριακή στο γήπεδο. Αν βγω στον δρόμο και τραβήξει κάποιος μια φωτογραφία, θα πουν μετά... ο Μάριο ήταν εκεί... Κάποιος θα καλέσει τον Τύπο και θα πει... ο Μάριο ήταν εκεί... Την επόμενη μέρα θα λένε... ο Μάριο ήταν εκεί... Είναι φυσιολογικό αυτό; Απλά περπατάω στην πόλη όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος ή πηγαίνω σε μια παμπ. Έχω υπάρξει σε παμπ αλλά όχι για να πιώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα