Μπαλοτέλι: Οι ρατσιστές είναι ηλίθιοι

15:22 3/11/2012 - Πηγή: AEK365

Το τελευταίο διάστημα το αγγλικό ποδόσφαιρο ταλανίζεται από κρούσματα ρατσισμού με τον Μάριο Μπαλοτέλι να υποστηρίζει πως οι ρατσιστές αποτελούν μειοψηφία, είναι ηλίθιοι και δεν αλλάζουν.

Σε δηλώσεις του στο περιοδικό "TIMES", ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε: "Οι ρατσιστές είναι λίγοι, είναι η μειοψηφία αλλά δεν μπορείς να τους αλλάξεις την γνώμη. Μπορείς να μιλήσεις μαζί τους, να κάνεις ό,τι θέλεις αλλά στο τέλος δεν αλλάζει τίποτα γιατί απλά είναι ηλίθιοι. Όταν δεν ήμουν ακόμα διάσημος, είχα πολλούς φίλους και σχεδόν όλοι ήταν Ιταλοί. Ο ρατσισμός απέναντι μου

ξεκίνησε όταν άρχισα να παίζω μπάλα. Όμως προσωπικά ελπίζω να βοηθήσω την Ιταλία να γίνει μια μοντέρνα χώρα σαν την Αγγλία ή την Αμερική".
Ο Μπαλοτέλι αναφερόμενος στην σχέση του με τον προπονητή του στην Μάντσεστερ Σίτι, τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, δήλωσε: "Η σχέση μου μαζί του είναι πολύ σημαντική. Με ξέρει από τότε που ήμουν μικρός και είναι σαν πατέρας μου. Τον ξέρω από τότε που ήμουν πιτσιρικάς στην Ίντερ και μπορώ να του πω τα πάντα".

Keywords
Τυχαία Θέματα