Μπαλοτέλι: Ποτέ δεν είχα φουσκωμένα μυαλά

08:28 25/3/2013 - Πηγή: AEK365

Σε συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Ιταλίας με την Μάλτα για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ο Μάριο Μπαλοτέλι μίλησε για όλα όσα τον αφορούν.
Αρχικά ο διεθνής επιθετικός σημείωσε το εξής: "Δεν είχα ποτέ φουσκωμένα μυαλά. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ως τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, ούτε όμως τον χειρότερο".
Για την Εθνική Ιταλίας, ο Μπαλοτέλι δήλωσε: "Χάρη στην Εθνική Ιταλίας, και ειδικά μετά το τελευταίο EURO, έχουν αρχίσει να με συμπαθούν οι οπαδοί και άλλων ομάδων".

Στην συνέχεια, ο επιθετικός της Μίλαν αποκάλυψε την κριτική που δέχτηκε από τον πατέρα του μετά το 2-2 με την Βραζιλία: "Μίλησα με τον πατέρα μου μετά την ισοπαλία με την Βραζιλία και μου είπε... γιατί έχασες τόσες πολλές ευκαιρίες;...".
Αναφερόμενος ξανά στην εθνική ομάδα, ο Μπαλοτέλι δήλωσε: "Η Εθνική έχει κάτι ιδιαίτερο, κάτι περισσότερο και είμαι χαρούμενος που γίνεται όλο και νεότερη ηλικιακά".
Ο Ιταλός επιθετικός απάντησε και στο ενδεχόμενο επιστροφής του Φραντσέσκο Τότι στην εθνική ομάδα με τον Μάριο Μπαλοτέλι να δηλώνει το εξής: "Θα ήταν τιμή για εμένα να παίξω με τον Τότι, δεδομένου πως πρόκειται για πραγματικό φαινόμενο".
Όσο για εκείνο που έχει κάνει και για το οποίο έχει μετανιώσει περισσότερο, ο Μπαλοτέλι απάντησε: "Αυτό που θα ήθελα να είχα αποφύγει είναι να πετάξω την φανέλα της Ίντερ στο έδαφος". Ο Μπαλοτέλι μετά το 3-1 επί της Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ είχε πετάξει την φανέλα στον αγωνιστικό χώρο.
Τέλος, ο Ιταλός επιθετικός σχολίασε και τα ρατσιστικά συνθήματα που ακούστηκαν εναντίον του από οπαδούς της Ίντερ στο πρόσφατο ντέρμπι με την Μίλαν: "Είναι κάτι που με ενοχλεί. Με θυμώνει και με απογοητεύει... Δυστυχώς δεν φαίνεται να έχουν γίνει βήματα προόδου σε αυτόν τον τομέα".

Keywords
Τυχαία Θέματα