Μπαράζ ληστειών τα ξημερώματα της Κυριακής

17:10 9/10/2011 - Πηγή: AEK365

Τρία περίπτερα, ένα ξενοδοχείο και ένα βενζινάδικο είναι ο απολογισμός από μια σειρά ληστειών που πραγματοποιήθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αττική. Οι ληστείες διαπράχθηκαν σε περίπτερα που βρίσκονται στην οδό Χαριλάου Τρικούπη στη Νέα Ερυθραία, στην οδό Λιοσίων 220, στην Αθήνα, και στη συμβολή των οδών Ομήρου και Παλαιολόγου στη Νέα Σμύρνη, σε ξενοδοχείο επί της

οδού Ι. Μεταξά 4 στη Βούλα και σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη συμβολή Λ. Ελευθερίας και Κορυζή στον Άλιμο.

Τα ξημερώματα σημειώθηκε, επίσης, επίθεση με βόμβες μολότοφ σε τράπεζα επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας 32.

Οι δράστες πέταξαν τις μολότοφ στο ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς, το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν.

Από την άλλη, στο Ρέθυμνο, μια 21χρονη φοιτήτρια δέχθηκε επίθεση μέσα στο ίδιο της το σπίτι από δύο κουκουλοφόρους οι οποίοι είχαν εισβάλει στο χώρο κατά τη διάρκεια της απουσίας της.

Επιστρέφοντας το πρωί της Κυριακής, η φοιτήτρια βρέθηκε αντιμέτωπη με δύο άτομα που την ακινητοποίησαν και την απείλησαν με μαχαίρι, προκειμένου να τους υποδείξει πού έχει χρήματα και χρυσαφικά.

Μετά το αρχικό σοκ, η κοπέλα άρχισε να καλεί σε βοήθεια και προσπάθησε να τους ξεφύγει.

Αποτέλεσμα ήταν οι άγνωστοι να την τραυματίσουν ελαφρά στο πόδι με το μαχαίρι και να εξαφανιστούν από το μπαλκόνι απ' όπου και είχαν εισέλθει στο σπίτι, εκμεταλλευόμενοι την ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα