Μπέιλ: Δεν έχει περάσει η Ρεάλ από το μυαλό μου

14:09 30/4/2013 - Πηγή: AEK365

Πρόσφατα δημοσιεύματα θέλουν την Ρεάλ Μαδρίτης να έχει συμφωνήσει με την Τότεναμ για την παραχώρηση του Γκάρεθ Μπέιλ και μάλιστα έχει εξασφαλίσει και την υπογραφή του ποδοσφαιριστή με τον ίδιο πάντως να διαψεύδει κατηγορηματικά όλα τα παραπάνω.

Σε δηλώσεις του ο Ουαλός μεσοεπιθετικός της Τότεναμ τόνισε: "Το περίμενα πως αυτή την περίοδο όλες οι εφημερίδες θα έγραφαν για εμένα. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως αδιαφορώ για όσα γράφονται και λέγονται, αφού τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αληθινό. Ποτέ δεν μίλησα με την Ρεάλ και ποτέ δεν συμφώνησα

με τους Ισπανούς. Για την ακρίβεια, ούτε που έχει περάσει από το μυαλό μου η Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαι ποδοσφαιριστής της Τότεναμ και μόνο αυτή η ομάδα με ενδιαφέρει".
Για το γεγονός πως όλο και περισσότεροι τον θέλουν στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" από την επόμενη σεζόν, ο Μπέιλ σχολίασε: "Σας εξήγησα πως δεν με απασχολεί αυτό που ακούγεται. Πρωταρχικός μου στόχος είναι να ολοκληρώσουμε με επιτυχία την σεζόν, πετυχαίνοντας τους στόχους μας. Μετά το τέλος της χρονιάς, μπορούμε να μιλήσουμε για μεταγραφές. Αρκεί να υπάρχει κάτι χειροπιαστό, το οποίο τώρα δεν υπάρχει".

Keywords
Τυχαία Θέματα