Μπέκαμ: «Ήταν το τελευταίο μου ματς»

12:00 19/5/2013 - Πηγή: AEK365

Δε θα αγωνιστεί σε άλλο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, όπως αποκάλυψε μετά το ματς με τη Μπρεστ. Ο 38χρονος παίκτης αποθεώθηκε από τους φιλάθλους των πρωτευουσιάνων και έβαλε τα κλάματα, καθώς δεν άντεξε την συγκίνηση της αποχώρησης από τους αγωνιστικούς χώρους.

Μετά το τέλος του αγώνα, σαφώς πιο ήρεμος, ο Μπέκαμ δήλωσε: «Το να τελειώσω την καριέρα μου εδώ είναι κάτι το ξεχωριστό. Το Παρίσι είναι η πιο όμορφη πόλη στον κόσμο. Είμαι λυπημένος που φεύγω. Αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση

και έντονα συναισθήματα. Σήμερα ήταν το τελευταίο ματς της καριέρας μου, σίγουρα. Ολοκλήρωσα την καριέρα μου, την οποία πέρασα στις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Λος Άντζελες Γκάλαξι».

Στη συνέχεια, ο Άγγλος παίκτης συμπλήρωσε: «Τώρα θα δούμε τι θα κάνω. Μετά από 22 χρόνια καριέρας, θα χαλαρώσω μερικούς μήνες και θα τους περάσω με την οικογένειά μου. Θα μπορούσα να μείνω στην Παρί, όμως αποφάσισα να σταματήσω».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην απόφασή του να μην αγωνιστεί στο τελευταίο ματς με τη Λοριάν: «Ο χλοοτάπητας είναι πλαστικός και επειδή έχω πρόβλημα στο αχίλλειο, θα είναι δύσκολο να παίξω εκεί. Όπως είπα, σήμερα ήταν κάτι ξεχωριστώ για εμένα».

Keywords
Τυχαία Θέματα