Μπέκαμ: Οταν είδα τον Μέσι να με προσπερνά αποφάσισα να αποσυρθώ

21:33 17/5/2013 - Πηγή: AEK365

«Παραδέχθηκα ότι ήταν ώρα να αποχωρήσω, όταν είδα τον Μέσι να με προσπερνά στα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαρτσελόνα». Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αστειεύτηκε στην πρώτη συνέντευξή του, μετά την ανακοίνωση αποχώρησης από τα γήπεδα, στον πρώην συμπαίκτη και φίλο του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Γκάρι Νέβιλ και το Sky Sports. Αμέσως όμως σοβαρεύτηκε: «Είναι απλό να φεύγεις ως πρωταθλητής».
Αλλά και ο Γκάρι Νέβιλ σχολίασε: «Κάθε ρούχο που φορούσε, κάθε κούρεμα

που έκανε γινόταν μόδα, όχι μόνο από τον χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά και εκτός από αυτόν».
Την αποχώρησή του σχολίασε ακόμα και ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον: «Ηταν ένας θαυμάσιος πρεσβευτής για αυτή τη χώρα, αν θυμηθούμε και τη δουλειά που έκανε βοηθώντας μας να αναλάβουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012», τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.
«Είναι αδύνατον να σκεφτούμε την επιτυχία των Ολυμπιακών Αγώνων χωρίς τη βοήθεια του Μπέκαμ» είπε και ο επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής των Αγώνων του Λονδίνου, Σεμπάστιαν Κόου.
«Το τέλος ενός κεφαλαίου μιας εξαιρετικής ιστορίας» χαρακτήρισε την αποχώρηση του Μπέκαμ ο πρόεδρος της ΦΙΦΑ Ζεπ Μπλάτερ. «Ενέπνευσε εκατομμύρια αγόρια και κορίτσια να προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο».
Δεν έλειψαν φυσικά και οι εκπρόσωποι άλλων αθλημάτων: «Είναι εκπληκτικός, δεν μπορούσε να είναι καλύτερος. Πάντα προσπαθούσε για καθετί» ήταν το σχόλιο του ισπανού τενίστα Ράφαελ Ναδάλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα