«Ψήνεται» η επιστροφή Γεωργέα!

20:45 17/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Νίκος Γεωργέας αποχώρησε το καλοκαίρι από την ΑΕΚ πικραμένος, καθώς σε όποιον μιλούσε μαζί του τόνιζε πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα και να κλείσει την καριέρα του εκεί. Ωστόσο ο περιορισμός που υπήρχε σε σχέση με τις μεταγραφές και τις ανανεώσεις οδήγησε τους ανθρώπους που ήταν τότε υπεύθυνοι για τον αγωνιστικό σχεδιασμό να τον αφήσουν ελεύθερο, απόφαση που όπως αποδείχθηκε ήταν λανθασμένη. Ο «Φούλης» φέρεται να έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει

στην ΑΕΚ, παρά το γεγονός πως εκείνη θα αγωνίζεται στην Football League 2 και έχει στείλει μάλιστα και το σχετικό... μήνυμα στην «κατεύθυνση» που πρέπει! Από την άλλη, τα πρόσωπα που χειρίζονται αυτή την στιγμή το αγωνιστικό κομμάτι καλοβλέπουν το ενδεχόμενο ο Γεωργέας να φορέσει και πάλι τα κιτρινόμαυρα και φαίνεται πως και από τις δύο πλευρές υπάρχει η διάθεση για συνεργασία!

Οι προϋποθέσεις για να επιστρέψει ο Γεωργέας στην ΑΕΚ και να γίνει η σημαία της σε αυτό το νέο ξεκίνημα που θα γίνει φαίνεται να έχουν δημιουργηθεί και το μόνο που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα θα είναι μια εξαιρετική πρόταση είτε από την Βέροια είτε από κάποια άλλη ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Ακόμα και τότε όμως πάλι η ΑΕΚ θα συνεχίσει να έχει σοβαρές πιθανότητες να τον αποκτήσει, καθώς το «δέσιμό» του με την ομάδα αλλά και τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει τώρα το ποδοσφαιρικό κομμάτι (διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις τόσο με τον Μπάγεβιτς, όσο και με τους Δέλλα-«Λύμπε) είναι τέτοιο, που μπορεί να γείρει την «ζυγαριά» υπέρ της «Ένωσης» και να τον κάνει να πει το μεγάλο «ναι»!

Keywords
Τυχαία Θέματα