Μπέντνερ: Δεν με νοιάζει αν θα παίξει ο Μπουφόν

12:32 15/10/2012 - Πηγή: AEK365

Στο Μιλάνο η Δανία θα παίξει με την Ιταλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ με την συμμετοχή του Τζιανλουίτζι Μπουφόν να είναι αμφίβολη κάτι που δεν απασχολεί τον Νίκλας Μπέντνερ όπως παραδέχτηκε.

Σε δηλώσεις του ο επιθετικός της Γιουβέντους ρωτήθηκε για την πιθανή απουσία του αρχηγού της Εθνικής Ιταλίας και απάντησε: "Για το καλό της Ιταλίας και για το θέαμα, καλό θα ήταν να έπαιζε ο Μπουφόν. Αν και εμένα δεν με νοιάζει ποιος θα καθίσει στο τέρμα σας.

Αυτό που με απασχολεί είναι να παίξει καλά η ομάδα μου και να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα. Ξέρουμε πως η Ιταλία είναι μια από τις ισχυρότερες ομάδες της Ευρώπης. Για αυτό πρέπει να παίξουμε πολύ καλά".
Για το γεγονός πως οι εμφανίσεις του με την Εθνική Δανίας είναι πολύ καλές, ο Μπέντνερ τόνισε: "Πάντα έπαιζα καλά με την φανέλα της Εθνικής. Στην παρούσα φάση είμαι πολύ καλά προπονημένος και ελπίζω να τα πάω καλά την Τρίτη. Σκεφτείτε πως με την Βουλγαρία έπαιξα και στα 90 λεπτά, σκόραρα και όταν τελείωσε ο αγώνας δεν ένιωθα κούραση. Οι διπλές προπονήσεις με την Γιουβέντους μου έκαναν καλό. Ποτέ δεν είχα γυμναστεί καλύτερα και ποτέ δεν ένιωθα τόσο δυνατός".

Keywords
Τυχαία Θέματα