Λύμπε: Θα πάει καλύτερα η ΑΕΚ

12:12 15/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η άποψή του έχει βαρύνουσα σημασία. Κομμάτι της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια, άνθρωπος που έδωσε πάρα πολλά στην ομάδα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος μιλάει για την ομάδα και δίνει μία νότα αισιοδοξίας, μέσα από την ποδοσφαιρική φιλοσοφία και εκτίμησή του. Ο «Λύμπε» μίλησε στον NOVAΣΠΟΡ FM και μεταξύ άλλων είπε για την ΑΕΚ:

«Η προσπάθεια είναι αξιόλογη απ' αυτά τα παιδιά. Δεν έχουν βιώσει τον επαγγελματισμό, ως τώρα και ξαφνικά πρέπει να σηκώσουν το

βάρος της ΑΕΚ. Γιατί η ΑΕΚ είναι... ΑΕΚ, όπως και να το κάνουμε. Υπάρχουν αυτόματα απαιτήσεις απ' αυτούς, που πρέπει να αντεπεξέλθουν. Ο κόσμος είναι κοντά και δεν έχει απαιτήσεις, είναι αλήθεια, αλλά υπάρχουν αυτόματες απαιτήσεις όσο φοράς αυτή τη φανέλα. Θέλουν χρόνο, υπομονή και λίγη τύχη, που νομίζω ως τώρα δεν την έχει η ομάδα ως τώρα», είπε ο Λυμπερόπουλος για την ως τώρα εικόνα της ΑΕΚ και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι δεν θα πέσει η ΑΕΚ. Το καλύτερο, βέβαια, θα ήταν να υπάρξει μία διοικητική ισορροπία. Μία σιγουριά. Αν προχωρήσει η κίνηση με τους νέους επενδυτές θα είναι ό,τι καλύτερο. Πιστεύω ότι υπάρχουν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές και με την έλευση του νέου προπονητή θα δούμε καλύτερα πράγματα. Νομίζω, ότι θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Αυτό βλέπω εγώ».

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΥΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα