«Μπλόκο» και στην Κρήτη

19:33 29/10/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 8η αγωνιστική

ΟΦΗ-ΠΑΟ: 2-2

ΓΗΠΕΔΟ: Στάδιο Θ.Βαρδινογιάννης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης

Άλλη μια ισοπαλία για τον Παναθηναϊκό που μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι έμεινε στο 2-2 με τον ΟΦΗ. Η ομάδα του Φερέιρα

πλήρωσε για ένα ακόμα ματς τα προβλήματα σε κέντρο και άμυνα και παρέμεινε χαμηλά στη βαθμολογία.

Οι "πράσινοι" άνοιξαν το σκορ νωρίς όταν στο 8ο λεπτό ο Χουχούμης έκανε τη σέντρα και ο Τοτσέ με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μετά το 15' ο ΟΦΗ ανέβηκε και στο 27' κατάφερε να ισοφαρίζει όταν μετά από μπαλιά του Μονιάκη ο Κουτσιανικούλης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και με κεφαλιά έκανε το 1-1. Μόλις τρία λεπτά ο Παναθηναϊκός πήρε εκ νέου προβάδισμα. Ο Μαυρίας έκανε το πλασέ στην κίνηση, η μπάλα βρήκε στα πόδια του Μονιάκη και κατέληξε στα δίχτυα. Ο ΟΦΗ πίεσε στη συνέχεια για να φέρει και πάλι το ματς στα ίσια και απείλησε στο 37' με σουτ του Βερόν.

Στην επανάληψη πρώτη φάση ανήκε στον ΟΦΗ όταν στο 48' ο Λαμπρόπουλος έκανε σέντρα-σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ. Ο ΠΑΟ απάντησε με ένα σουτ του Σεϊταρίδη στο 57' ενώ επτά λεπτά μετά ο Κουτσιανικούλης βρέθηκε σε ιδανική θέση αλλά άργησε να πλασάρει και τον πρόλαβε ο Καρνέζης. Στο 69' ο Σισοκό βρέθηκε απέναντι από τον Γουναρίδη και πλάσαρε αλλά την μπάλα ανέκοψε σωτήρια ο Κουρδάκης. Αφού οι "πράσινοι" δεν σκόραραν το έκανε ο ΟΦΗ ισοφαρίζοντας το 72' με κεφαλιά του Παπάζογλου. Από εκεί και πέρα οι Κρητικοί έπαιξαν πολύ προσεκτικά και κράτησαν το αποτέλεσμα χωρίς να απειληθούν καθόλου.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Ιωαννίδης (46'Βιτώρος), Ζαχαράκης, Σόουζα, Μονιάκης, Βερόν, Λαμπρόπουλος (85'Μανούσης), Κουρδάκης, Κουτσιανικούλης, Σίσιτς, Παπάζογλου (82'Περογαμβράκης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Χουχούμης, Πίντο (67'Λαγός), Βελάσκες, Σεϊταρίδης, Βιτόλο, Μαρίνος, Σισοκό, Ζέκα (78'Χριστοδουλόπουλος), Μαυρίας (61'Κουίνσι), Τοτσέ

Keywords
Τυχαία Θέματα