Με οδηγό τον Νεϊμάρ

18:54 14/12/2013 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΛΑΓΑ-ΧΕΤΑΦΕ: 1-0
Γήπεδο: Ροσαλέδα

Ανάσα πήρε η Μάλαγα, που επικράτησε της Χετάφε με 1-0.

Η Μάλαγα ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος κι έχασε πολλές ευκαιρίες με σημαντικότερη το δοκάρι του Χουάνμι στο 23ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στην επανάληψη και τελικά έφτασαν στο γκολ στο 75ο λεπτό. Σκόρερ ο Ρόκε Σάντα Κρους, που μόλις είχε μπει στο ματς.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Ουέλιγκτν, Αντούνες,

Σάντσεθ, Γκάμες, Μοράλες (73' Σάντα Κρους), Καμάτσο, Τισόνε, Πορτίγιο, Ελισέου (68' Ντούντα), Χουάνμι (86' Νταρντέρ).

ΧΕΤΑΦΕ: Μογιά, Αρογιο (86' Γκαρθία), Αλέξις, Ράφα, Λάγο, Λασέν (76' Κολουνγκά), Μοσκέρα, Κάστρο, Σαράμπια (70' Γκαβιλάν), Λεόν, Μαρικά.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: 2-1
Γήπεδο: Καμπ Νου

Μπορεί ο Μέσι να απουσιάζει αλλά ο Νεϊμάρ έχει πάρει φόρα και οδηγεί την Μπαρτσελόνα εκ τους ασφαλούς. Με δύο γκολ του Βραζιλιάνου οι Καταλανοί επικράτησαν με 2-1 της Βιγιαρεάλ και βρέθηκαν στο +5 από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μόλις στο 6ο λεπτό, η Μπαρτσελόνα είχε δοκάρι με τον Σονγκ, ενώ στο 30' οι Καταλανοί άνοιξαν το σκορ με το πέναλτι του Νεϊμάρ. Στο 39' ο Ασένχο είπε όχι εντυπωσιακά σε σουτ του Αλέξις.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο 48ο λεπτό ο Μουσάτσιο με κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 51' και στο 53' τα σουτ των Ντος Σάντος και Αλέξις δεν βρήκαν στόχο, αλλά στο 68' ο Σεσκ έδωσε όμορφα για τον Αλέξις, εκείνος γύρισε στον Νεϊμάρ που έκανε μέσα από την περιοχή το 2-1.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Άλμπα, Πικέ, Μπαρτρά, Μοντόγια, Μπούσκετς, Ινιέστα, Σονγκ (62' Τσάβι), Αλέξις, Νεϊμάρ, Σεσκ (87' Σέρχι Ρομπέρτο)

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Μάριο, Μουσάτσιο, Ντοράδο, Κόστα, Ακίνο (74' Περέιρα), Πέρες (68' Τζόκιτς), Πίνα, Ράμος (64' Ούτσε), Τριγκέρος, Ντος Σάντος.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 2-2
Γήπεδο: Ρέινο ντε Ναβάρα

Χαρακίρι έκανε η Ρεάλ, που κόλλησε στ 2-2 με την Οσασούνα κι έχασε σημαντικό έδαφος.

Στο 2ο μόλις λεπτό, το σουτ του Ρονάλντο έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 3' ο Λοτίες έκοψε σωτήρια τον Πορτογάλο σταρ της Ρεάλ. Στο 7' ο Λόπεθ έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Αρμεντέρος, ενώ στο 9' το σουτ του Ρονάλντο πέρασε μόλις άουτ. Στο 13' ο Τόρες δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ ατ ετ τον Λόπεθ, αλλά στο 16' ο Ριέρα με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπερτράν, έκανε το 1-0 για την Οσασούνα. Δύο λεπτά αργότερα η Ρεάλ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Μόντριτς από τον Αρίμπας, ενώ στο 19' ο Φερνάντεθ είπε όχι σε σουτ του Καρβαχάλ. Στο 23' ο Λοτίες πρόλαβε τον Μπενζεμά, αλλά στο 39ο λεπτό ο Ριέρα με κοντινό πλασέ μετά από επέμβαση του Λόπεθ, έκανε το 2-0. Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τη Ρεάλ στο 43ο λεπτό, καθώς ο Ράμος αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα, ωστόσο στο αμέσως επόμενο λεπτό η «βασίλισσα» μείωσε με το γκολ του Ίσκο.

Στο 58' και στο 60' τα σουτ των Ρονάλντο και Αλόνσο πέρασαν μόλις άουτ, ενώ στο 79' αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία καθώς αποβλήθηκε ο Σίλβα. Και στο αμέσως επόμενο λεπτό η Ρεάλ έφερε στα ίσα το ματς με την κεφαλιά του Πέπε.

ΟΑΣΑΣΟΥΝΑ: Φερνάντεθ, Νταμιά, Λοτίες, Αρίμπας, Μπερτράν, Λόλο, Σίλβα, Σεχούδο, Τόρες (76' Όιερ) Αρμεντέρος (81' Λόε), Ριέρα (87' Όμβου)

ΡΕΑΛ: Λόπεθ, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς (64' Νάτσο), Αλόνσο, Μπέιλ (55' Ντι Μαρία), Ίσκο (84' Χεσέ), Ρονάλντο, Μπενζεμά.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΓΡΑΝΑΔΑ: 0-2
Γήπεδο: Βαγιέκας

Την πολύ καλή πορεία της συνέχισε η Γρανάδα που επικράτησε με 2-0 της Βαγιεκάνο και τη βύθισε κι άλλο.

Η Γρανάδα μπήκε καλύτερα στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 35ο λεπτό με όμορφη προσπάθεια του Ρίκο. Μάλιστα στο 42ο λεπτό η Ράγιο έμεινε και με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Νάτσο.

Στην επανάληψη η Γρανάδα είχε πολλές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ, αλλά ο Ρομπέρτο κατέβασε ρολά σε πολλές περιπτώσεις. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Ρίκι.

ΡΑΓΙΟ: Ρουμπέν, Νάτσο, Γκάλβες, Γκαλεάνο (46' Moχίκα), Τίτο, Μπουένο, Μπαένα (81' Φαλκέ), Τρασόρας, Λαριβέι, Βιέρα (78' Καστίγιο), Μπανγκουρά.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Φολκιέ, Μάινθ, Μουρίγιο, Ανγκούλο, Ιτούρα, Ρίκο, Γεμπντά (58' Ρέθιο), Πίτι (83' Περέιρα), Μπραχίμι, Ελ Αράμπι (71' Ρίκι).

Keywords
Τυχαία Θέματα