Μπλόκο στην Κρήτη για ΠΑΟΚ

20:11 29/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 6η αγωνιστική

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Θ.Βαρδινογιάννης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σ.Μάνταλος

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να περάσει από το Ηράκλειο

καθώς έμεινε στο 1-1 με τον ΟΦΗ και έτσι η διαφορά από την κορυφή μεγάλωσε και πάλι.

Οι Κρητικοί μπήκαν καλά στο ματς. Απείλησαν στο 7' με σουτ του Βερόν και στο 15' άνοιξαν το σκορ χάρη στο ωραίο σουτ του Περογαμβράκη. Στο 25' ο Αθανασιάδης βρέθηκε σε ιδανική θέση αλλά δεν κατάφερε να "νικήσει" τον Δασκαλάκη ενώ τέσσερα λεπτά μετά το σουτ του Στοχ δεν βρήκε στόχο. Στο 41' ο γκολκίπερ του ΟΦΗ έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Λάζαρ.

Στην επανάληψη η ομάδα του Στέφενς πίεσε από τα πρώτα λεπτά για να φτάσει στην ισοφάριση. Είχε δοκάρι στο 54' όταν μετά από κεφαλιά του Μακρή η μπάλα βρήκε στο σίδερο και απείλησε με τον Στοχ τρία λεπτά μετά. Ο Δασκαλάκης στο 69' έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Βούκιτς. Πέντε λεπτά μετά ήρθε η ισοφάριση όταν μετά από σύγχυση στην περιοχή του ΟΦΗ η μπάλα έφτασε στον Βίτορ ο οποίος από κοντά έκανε το 1-1. Ο Νέτσιντ στο 87' έπιασε την κεφαλιά χωρίς όμως να βρει στόχο ενώ στις καθυστερήσεις ο Χακόμπο έδιωξε το σουτ του Μακουκούλα.

ΟΦΗ (Ν.Αναστόπουλος): Δασκαλάκης, Βερόν, Τριποτσέρης, Ζόρο (21'Σβαζίγια), Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου (85'Μακουκούλα), Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης, Μπούρμπος, Μακρής, Μιλιάζες.

ΠΑΟΚ (Χ.Στέφενς): Χακόμπο, Τζιόλης, Βούκιτς (71'Νέτσιντ), Στοχ, Σαλπιγγίδης (65'Γεωργιάδης), Βίτορ, Λίνο, Λαζάρ (65'Λόρενς), Κατσουράνης, Αθανασιάδης, Κίτσιου.

Keywords
Τυχαία Θέματα