Μπόλονι: Γιατί να προστατεύεται ο Ολυμπιακός;

09:15 21/10/2011 - Πηγή: AEK365

Επίθεση κατά της Super League εξαπέλυσε ο Λάζλο Μπόλονι με αφορμή το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έχει λίγες μέρες να προετοιμαστεί για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη με τον Ρουμάνο τεχνικό να κάνει λόγο για ηλίθιο πρόγραμμα και να κατηγορεί την διοργανώτρια Αρχή για μεροληψία υπέρ του Ολυμπιακού.

Σε δηλώσεις του μετά την νίκη επί της Σάμροκ Ρόβερς για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε: "Δεν καταλαβαίνω την ηλιθιότητα του προγράμματος. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν προστατεύει και εμάς η λίγκα. Όταν παίξαμε με τον Ολυμπιακό επιστρέψαμε από το Καζάν στις 7 το πρωί και είχαμε 36 ώρες για να προετοιμαστούμε. Γιατί στην Ελλάδα δεν γίνονται αγώνες Δευτέρα για να διατηρούνται οι ισορροπίες μεταξύ των ομάδων; Γιατί ο Ολυμπιακός να προστατεύεται και εμείς όχι; Δεν είναι δυνατόν εμείς να έχουμε παίξει 14 αγώνες και άλλες ομάδες μόλις 3. Δεν είναι δυνατόν να μην ξέρουμε αν μπορούμε να πάρουμε παίκτες, αν είναι ελεύθεροι ή αν δεν είναι".

Για την νίκη επί της Σάμροκ Ρόβερς, ο Μπόλονι δήλωσε: "Είμαι χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς, που είναι πολύτιμοι για να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση. Ήμουν αγχωμένος και στρεσαρισμένος στον πάγκο, γιατί αν και είχαμε την κατοχή της μπάλας, είχαμε επιθετικές ενέργειες μπορούσαμε να πετύχουμε το δεύτερο γκολ και να... καθαρίσουμε το ματς νωρίτερα. Πρέπει να χρησιμοποιούμε καλύτερα αυτές τις στιγμές, διότι μέχρι να μπει το δεύτερο γκολ όλα μπορεί να συμβούν. Δυστυχώς και πάλι είχαμε προβλήματα τραυματισμών. Αν και δεν είμαστε πολύ επιθετικοί απέναντι στους αντιπάλους μας και δεν έχουμε σκληρό παιχνίδι, στο τέλος η τιμωρία έρχεται για εμάς".

Keywords
Τυχαία Θέματα