Μπόλονι: Μήπως εγώ είμαι ηλίθιος;

11:01 16/1/2012 - Πηγή: AEK365

Τα παράπονα του για τον καταρτισμό του προγράμματος της Super League εξέφρασε για ακόμα μια φορά ο Λάζλο Μπόλονι με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να αναρωτιέται μήπως είναι ηλίθιος επειδή πιστεύει πως έπρεπε ο αγώνας με τον Εργοτέλη να γίνει Σάββατο μιας και

την Τετάρτη υπάρχει αγώνας Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Στην συνέντευξη Τύπου μετά την νίκη επί του Εργοτέλη με 2-1 στην Τούμπα, ο Λάζλο Μπόλονι τόνισε: "Το ιδανικό πλάνο θα ήταν να βάζαμε σήμερα αρκετά νωρίς γκολ και στην συνέχεια να κάναμε αλλαγές. Δεν καταφέραμε να το κάνουμε. Είναι αλήθεια ότι σήμερα έχω μόνο τέσσερις επιθετικούς. Το πρόβλημα δεν είναι ότι μεσοβδόμαδα έχουμε αγώνα Κυπέλλου. Το πρόβλημα μου είναι ότι παίξαμε σήμερα. Ξέρετε ότι δεν είμαι αρκετά έξυπνος για να σας δώσω απαντήσεις και εξηγήσεις, αλλά άκουσα κάπου ότι για να αποβάλλεις το γαλακτικό οξύ από τους μύες σου χρειάζεσαι 48 ώρες. Αυτό μου το είπαν πιο έξυπνοι άνθρωποι από εμένα. Έχουμε ίσα ίσα 48 ώρες για αυτό. Δεν έχω κουράγιο να ρωτήσω γιατί συμβαίνει αυτό το πράγμα με το πρόγραμμα. Φοβάμαι. Το πιάσιμο, οι μικροτραυματισμοί χρειάζονται μίνιμουμ τρεις μέρες για να ξεπεραστούν και αναρωτιέμαι για ποιο λόγο δεν έχω τρεις μέρες για αποθεραπεία.
Όταν ρωτώ τον εαυτό μου για αυτό το πράγμα, σκέφτομαι ότι είμαι ηλίθιος και πρέπει να ρωτήσω κάποιους άλλους. Σε κανέναν δεν αρέσει η κριτική. Να ρωτήσω την διοίκηση, την Λίγκα ή την NOVA; Δεν ξέρω ποιος κανονίζει το πρόγραμμα. Αλλά αντιλαμβάνομαι ότι για αυτή την επιχείρηση θεάματος, όπως είναι η λίγκα, αν η Θύρα 4 αναρτεί πανό για αυτούς, συμφωνώ. Θα είχα άδικο αν αυτό γινόταν μια φορά, αλλά μετά το ματς Κυπέλλου ξαναπαίζω το Σάββατο. Τουλάχιστον την Κυριακή θα πάω στην εκκλησία.
Πραγματικά δεν ξέρω ποιος έχει την ευθύνη, που δεν έχουμε την δυνατότητα να παίξουμε σωστά. Ξέρω ότι το κόκκινο είναι ένα δυνατό χρώμα, στην Ρουμανία έχουμε το κίτρινο για δυνατό χρώμα. Για το πράσινο λέμε ότι εκφράζει την φύση. Γιατί δεν λένε τίποτα για το μαύρο; Καταλαβαίνω για ποιους λόγους και στην Ελλάδα δεν αρέσει το μαύρο. Πρέπει να δουλέψω κάτω από αυτές τις συνθήκες. Όταν υπάρχουν πολλά τέτοια πράγματα που δεν τηρείται το fair play, πρέπει να πω πολύ απλά ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Αυτό είναι το συναίσθημα μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα