Μπόλονι: Ξεχάστε την ΑΕΚ

09:06 21/1/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά την πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδος επί της ΑΕΚ, για τον ΠΑΟΚ ακολουθεί παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Νέο Πανιώνιο στην Τούμπα με τον Λάζλο Μπόλονι να καλεί τους ποδοσφαιριστές του να ξεχάσουν την επιτυχία της Τετάρτης και να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ,

ο Λάζλο Μπόλονι τόνισε: "Την νίκη που πήραμε απέναντι στην ΑΕΚ πιστεύω ότι την έχετε ξεχάσει ήδη. Αν δεν το κάνατε, οφείλετε να το κάνετε άμεσα. Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να πάμε απολύτως συγκεντρωμένοι και σοβαροί, ώστε να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, αλλά και να δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη αξία στην προηγούμενη επιτυχία μας. Ο Πανιώνιος δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Το έδειξε και στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, όπου κατάφερε και έφτασε στην πρόκριση. Θέλει προσοχή λοιπόν καθώς επιπλέον είμαστε αρκετά φορτωμένοι από τα συνεχή παιχνίδια".

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ξεκινήσει με τον Γλυκό τερματοφύλακα και αμυντική τετράδα που θα αποτελείται από τους Έτο, Μαλεζά, Κάτσικα και Σταφυλίδη. Ο Μπαλάφας με τον Ίβιτς θα είναι τα δυο χαφ, στις πτέρυγες θα βρίσκονται αριστερά ο Ρομπέρ και δεξιά ο Σαλπιγγίδης και πίσω από τον προωθημένο Αθανασιάδη θα είναι ο Φωτάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα