«Μπορώ να συνεχίσω στον Άρη και το έχω αποδείξει»

11:05 31/5/2013 - Πηγή: AEK365

Την επιθυμία του να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Άρη και την επόμενη σεζόν εξέφρασε ανοικτά ο Σούλης Παπαδόπουλος ο οποίος σήμερα θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Ηλιάδη, για να συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας τους.

Σε δηλώσεις του ο Σούλης Παπαδόπουλος τόνισε: "Έχω αποδείξει ότι μπορώ να συνεχίσω στον Άρη. Πιστεύω ότι μπορώ να κάνω μια ομάδα και με χαμηλό κόστος να είναι στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος. Είμαι έτοιμος

για του χρόνου. Είχα προτάσεις αλλά δεν μπορούσα να είμαι προπονητής στον Άρη και να μιλάω και με άλλες ομάδες. Προσωπικά προετοιμάζομαι να είναι προπονητής του Άρη, αλλά από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι θα γίνει. Ήρθα στον Άρη με την διοίκηση του κ. Ψηφίδη, συνέχισα με την διοίκηση του κ. Σκόρδα, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό παίζει κάποιο ρόλο. Εγώ στον Άρη δεν υπέγραψα συμβόλαιο με την διοίκηση αλλά με τον κόσμο της ομάδας, για αυτό και συμφώνησα να πληρωθώ μόνο αν σωθεί η ομάδα. Ήταν το καλύτερο συμβόλαιο που έχω κάνει. Πρόκειται να μιλήσω με τον κ. Ηλιάδη και θα δούμε τι θα γίνει. Εγώ θέλω να μείνω και μπορώ να το πω εκατό φορές. Αν όμως πει η ομάδα ότι δεν με θέλει, δεν μπορώ να μείνω...".

Keywords
Τυχαία Θέματα