Μπουφόν: Από την κόλαση στον παράδεισο

01:13 7/5/2012 - Πηγή: AEK365

«Είναι ανούσιο να πούμε ότι το λάθος μου με την Λέτσε δεν με επηρέασε. Αυτό που φοβόμουν ήταν μήπως κλόνιζε την αυτοπεποίθηση των συμπαικτών μου γιατί δεν ήθελα να είμαι υπεύθυνος για κάτι τέτοιο στο τελικό σπριντ για τον τίτλο. Οι προηγούμενες τρεις μέρες ήταν οι χειρότερες της ζωής μου αλλά η σημερινή είναι η καλύτερη! Είναι καλύτερη από οτιδήποτε άλλο έχω ζήσει στο ποδόσφαιρο, μετά το Μουντιάλ του 2006», είπε αρχικά ο Μπουφόν μετά την κατάκτηση του τίτλου από τη Γιουβέντους και στη συνέχεια άρχισε τις

αφιερώσεις.

«Σκέφτομαι πολλούς ανθρώπους αυτή τη στιγμή για να τους αφιερώσω αυτό το Scudetto. Πρώτα από όλα στον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο καθώς έφτασε η στιγμή να πανηγυρίσουμε ξανά μαζί, μετά από όσα περάσαμε από το 2006 κι έπειτα. Το αφιερώνω επίσης στον Καμορανέζι, τον Τρεζεγκέ και τον Νέντβεντ γιατί ξέρω ότι ήθελαν σαν τρελοί να ζήσουν μια βραδιά σαν κι αυτή που ζω εγώ κι ο Αλεσάντρο απόψε. Ευχαριστώ την οικογένεια μου γιατί πάντα με βοηθούσε να παίρνω τις σωστές αποφάσεις».

Ο διεθνής τερματοφύλακας, φυσικά, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στα όσα έγιναν το 2006 με το Calciopoli: «Είχα πάρα πολλές προτάσεις και το να πας στη Serie B μετά από κατάκτηση Μουντιάλ μόνο εύκολο δεν είναι. Οσοι μείναμε, εγώ, ο Αλεσάντρο, ο Καμορανέζι, ο Νέντβεντ, ο Τρεζεγκέ, το κάναμε λόγω της αγάπη μας για τη Γιουβέντους. Μείναμε επειδή νιώθαμε ότι εδώ ανήκουμε, νιώθαμε σεβασμό για τους εκπληκτικούς οπαδούς μας. Υποφέραμε πολύ αυτά τα έξι χρόνια αλλά τελικά άξιζε τον κόπο. Το νέο γήπεδο μας έδωσε απίστευτη ώθηση και μας έκανε ξανά να καταλάβουμε πόσο μεγάλη ομάδα είναι η Γιουβέντους, πόσο βαρύ το όνομα της. Προσωπικά βρήκα ξανά τη διάθεση που είχα χάσει, αναγεννήθηκα και το ίδιο συνέβη με όλους στην ομάδα»!

Keywords
Τυχαία Θέματα