Μπουφόν: Θα αποσυρθώ μόνο όταν...

15:08 8/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν βρίσκεται στο 34ο έτος της ηλικίας του με τον έμπειρο τερματοφύλακα να αποκαλύπτει πως θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση την στιγμή που δεν θα μπορέσει να κληθεί ξανά στην Εθνική Ιταλίας με την φανέλα της οποίας μετρά 113 συμμετοχές.

Σε δηλώσεις του ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους τόνισε: "Είμαι 34 ετών και είναι πολλά για έναν ποδοσφαιριστή, όχι όμως για κάποιον με τα δικά μου χαρακτηριστικά και τον ρόλο που έχω μέσα στην ομάδα. Σκέφτομαι να αποσυρθώ, μόνο όταν δεν θα μπορώ να

κληθώ στην Εθνική Ιταλίας".
Το συμβόλαιο του Μπουφόν με την Γιουβέντους λήγει το 2013 ωστόσο ο διεθνής πορτιέρο αναμένεται να ανανεώσει την παραμονή του στην πρωταθλήτρια Ιταλίας για την οποία δήλωσε: "Βρίσκομαι στο Τορίνο εδώ και έντεκα χρόνια, το ένα τρίτο της ζωής μου. Οφείλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο που με έκανε τον ποδοσφαιριστή που είμαι σήμερα".
Για την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος και για την απόφαση του να μείνει στην Γιουβέντους ο Μπουφόν δήλωσε: "Περίμενα για αυτή τη στιγμή τα τελευταία έξι χρόνια. Αυτό το πρωτάθλημα είναι η αμοιβή μου για τις αποφάσεις που πήρα στο παρελθόν. Ήταν δύσκολο να παίζω στην δεύτερη κατηγορία, αλλά σήμερα αποδεικνύεται σωστή απόφαση".

Keywords
Τυχαία Θέματα