Μπουρουτζίκας: Αν φύγει ο Δώνης θα δούμε για Μπάγεβιτς

17:46 29/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του Ντούσαν Μπάγεβιτς, Δημήτρης Μπουρουτζίκας αναφέρθηκε στο φημολογούμενο σενάριο, που συνδέει τον έμπειρο τεχνικό με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως ο ίδιος δεν γνωρίζει κάτι συγκεκριμένο αλλά άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Οι δηλώσεις του στον "Arena fm":
Αρχικά, για την περίοδο που ήταν στον ΠΑΟΚ και

το κύπελλο του 2001: "Χαιρόμουν πολύ για το ποδόσφαιρο που έπαιζε η ομάδα. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τον ΠΑΟΚ. Τότε είχαμε πάρει ένα κύπελλο που ήταν μεγάλος τίτλος. Ο Ολυμπιακός είχε πολύ καλή ομάδα, ο τελικός ήταν στην Αθήνα και εμείς καταφέραμε και το πήραμε".
Για το προχθεσινό παιχνίδι στην Τρίπολη: "Ναι, το είδα το παιχνίδι. Όλοι στεναχωρηθήκαμε, πιστεύαμε πως θα περάσει ο ΠΑΟΚ στον τελικό. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου, τον Βρύζα, τον Ζαγοράκη, τον Γεωργιάδη, έχει ισχυρό μεγαλομέτοχο, θα κάνει μεγάλα πράγματα".

Για το Δώνη: "Έχει θέμα με τον Δώνη τώρα, δε θα ήθελα να αναφερθώ περαιτέρω. Πρέπει να υπάρχει υγεία, ομόνοια μες στην ομάδα. Ο Δώνης είναι καλός προπονητής, έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη υπομονή. Θα έβρισκε την χημεία, που είναι πολύ σημαντικό. Μην περιμένουμε να κάνει κάποιος ομάδα σε 10-11 μήνες, θέλει υπομονή".

Για το σενάριο έλευσης του Μπάγεβιτς στον ΠΑΟΚ: "Όχι, δεν έχω ακούσει τίποτα. Ό,τι ακούγεται είναι λόγια του αέρα, σενάρια. Κατ' αρχάς, έχει προπονητή ακόμη η ομάδα. Αν φύγει, θα το δούμε".

Για τα στοιχεία που πρέπει να υπάρχουν στην ομάδα: "Πρέπει όλοι να δουλεύουν για το καλό του ΠΑΟΚ, να υπάρχει ομόνοια μέσα στους κόλπους της ομάδας. Καμιά ομάδα δεν πήγε μπροστά χωρίς αυτά τα στοιχεία".

Για την διαφαινόμενη αλλαγή προπονητή: "Νομίζω πως δεν είναι εποχή για να γίνει μια τέτοια αλλαγή, θέλει να υπάρχει χρόνος. Δεν είναι τόσο εύκολο να αλλάξουν τώρα τα πράγματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα