Μπρίαρσμιρ: Θέλω να καθιερωθώ

18:36 9/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ικανοποιημένος από την πρώτη του συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, εμφανίστηκε ο Ματίας Μπίαρσμιρ. Ο Σουηδός αμυντικός δήλωσε πρόθυμος να κάνει τα... πάντα προκειμένου να καθιερωθεί στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού. Ο νεαρός αμυντικός μίλησε και για την εικόνα που είχαν οι «πράσινοι» κόντρα στη Κέρκυρα και είπε πως δεν παρουσίασαν

την αναμενόμενη απόδοση.

«Δεν παίξαμε καλά απέναντι στην Κέρκυρα αλλά αυτό που μετράει είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Κάναμε και 4-5 ευκαιρίες για να καθαρίσουμε πιο νωρίς το παιχνίδι αλλά δεν καταφέραμε να τις κάνουμε γκολ» είπε αρχικά ο Σουηδός κεντρικός αμυντικό.

Για την παρουσία του στην ενδεκάδα: «Μετά από έξι ολόκληρους μήνες έπαιξα βασικός σε παιχνίδι πρωταθλήματος και ήταν δύσκολα για εμένα. Φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία. Θέλω να καθιερωθώ και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για αυτό, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα».

Για το Νέο Πανιώνιο: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Δεν υπάρχει αναμέτρηση, για την οποία θα πεις ότι είσαι σίγουρος νικητής. Θέλουμε την πρόκριση και νομίζω πως αν ήμασταν όπως πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα απέναντι στον Πανιώνιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα