Χάινκες: Ήμασταν τυχεροί

11:22 22/3/2012 - Πηγή: AEK365

Η Μπάγερν Μονάχου χρειάστηκε την διαδικασία των πέναλτι για να αποκλείσει την Γκλάντμπαχ και να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας με τον Γιούπ Χάινκες να παραδέχεται πως και η τύχη έπαιξε τον ρόλο της στην επιτυχία των Βαυαρών.

Στα 90 λεπτά της κανονικής διάρκειας και στο μισάωρο της παράτασης στην "Αλιάντζ Αρίνα" οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0 με τον προπονητή της Μπάγερν Μονάχου να τονίζει σε δηλώσεις του: "Και οι δυο ομάδες ήταν φανταστικές. Η Γκλάντμπαχ ήταν πολύ καλά οργανωμένη και εμείς έπρεπε να ρισκάρουμε πολύ. Σε γενικές γραμμές, είχαμε πιο καθαρές

ευκαιρίες για γκολ, αλλά και η Γκλάντμπαχ είχε τρεις καλές ευκαιρίες. Ωστόσο, το γκολ δεν ήρθε και εμείς ήμασταν οι τυχεροί νικητές".
Ο Χάινκες στάθηκε και στον τερματοφύλακα της Μπάγερν Μονάχου, Μάνουελ Νόιερ, που έπιασε το πέναλτι του Νόρντβεϊτ και έστειλε τους Βαυαρούς στον τελικό με τον Γερμανό τεχνικό να δηλώνει: "Ο Μάνουελ Νόιερ ήταν εξαιρετικός. Πρώτα έκανε μια καθοριστική επέμβαση στο σουτ του Ρόις και μετά απέκρουσε το πέναλτι".
Όσο για το κατά πόσο η Μπάγερν Μονάχου ήταν προετοιμασμένη για την διαδικασία των πέναλτι ο Χάινκες τόνισε: "Η ομάδα έχει πολλή αυτοπεποίθηση, επομένως δεν είχα πρόβλημα να βρω πέντε ποδοσφαιριστές για τα πέναλτι. Οι παίκτες προσφέρθηκαν αμέσως".

Keywords
Τυχαία Θέματα