Η εκδίκηση των Λέικερς, μέρος τρίτο

10:12 22/3/2012 - Πηγή: AEK365

Την περασμένη σεζόν οι, τότε, πρωταθλητές Λος Άντζελες Λέικερς αποκλείστηκαν από τους, μετέπειτα διαδόχους τους, Ντάλας Μάβερικς με 4-0 στα πλέι οφ και φέτος η παρέα του Κόμπι Μπράιαντ ήταν αποφασισμένη να εκδικηθεί τους νυν πρωταθλητές κάθε φορά που θα τους έβρισκε μπροστά της. Έτσι και έγινε και τα ξημερώματα οι Λέικερς σημείωσαν την 3η σερί νίκη επί των Ντάλας Μάβερικς για φέτος επικρατώντας με 109-93 μέσα στο Ντάλας. Πρωταγωνιστές για τους Λέικερς ο Κόμπι Μπράιαντ με 30 πόντους με τον Πάου Γκασόλ που είχε 27 πόντους. Οι Μάβερικς ηττήθηκαν

μετά από τέσσερα παιχνίδια με τον Νοβίτσκι να σημειώνει 27 πόντους έναν περισσότερο από τον Τζέισον Τέρι.

Στο ντεμπούτο του Ντέρεκ Φίσερ με την φανέλα της Θάντερ, η ομάδα της Οκλαχόμα επικράτησε των Λος Άντζελες Κλίπερς με 114-91. Ο Φίσερ σημείωσε 5 πόντους στην πρώτη του εμφάνιση με την νέα του ομάδα με τον Κέβιν Ντουράντ να είναι ο πρώτος σκόρερ των νικητών με 32 πόντους. Οι Κλίπερς δεν μπορούσαν να περιμένουν κάτι καλύτερο από την στιγμή που Πολ και Γκρίφιν πέτυχαν και οι δυο μαζί μόλις 6 πόντους ενώ η ομάδα του Λος Άντζελες είχε 6/23 σουτ.

Για τέταρτη φορά στα τελευταία πέντε παιχνίδια που παίζουν χωρίς τον τραυματία Ντέρικ Ρόουζ, οι Σικάγο Μπουλς κατάφεραν να πάρουν την νίκη κερδίζοντας αυτή την φορά εκτός έδρας τους Τορόντο Ράπτορς με 94-82. Ο Ντενγκ με 17 πόντους και 10 ριμπάουντ συνέβαλε τα μέγιστα ώστε οι Μπουλς να ανατρέψουν διαφορά 13 πόντων και να πάρουν την 20η νίκη σε 26 εκτός έδρας παιχνίδια επίδοση που είναι η καλύτερη φέτος στο NBA. Ο ΝτεΡόζαν με 23 πόντους ξεχώρισε από τους Τορόντο Ράπτορς.

Πέμπτη σερί νίκη για τους Νιου Γιόρκ Νικς από την στιγμή που την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Μάικ Γούντσον με την ομάδα της Νέας Υόρκης να επικρατεί στην Φιλαδέλφεια των Σίξερς με σκορ 82-79. Ο Τζέρεμι Λιν σημείωσε 18 πόντους εκ των οποίων οι 16 σημειώθηκαν στην τελευταία περίοδο με τον Αμάρε Στούντεμαϊρ να είναι ο πρώτος σκόρερ των Νικς πετυχαίνοντας 21 πόντους. Ο Χόλιντεϊ με 16 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους Φιλαδέλφεια Σίξερς.

Με τον Τιμ Ντάνκαν να πετυχαίνει 21 πόντους και να μαζεύει 15 ριμπάουντ, οι Σαν Αντόνιο Σπερς επικράτησαν των Μινεσότα Τίμπεργουλβς με 116-100. Οι Σπερς έφτασαν στην νίκη παρά το γεγονός πως υποχρεώθηκαν από νωρίς να παίξουν χωρίς τον Τόνι Πάρκερ που αποχώρησε με μυϊκό τραυματισμό. Από τους Τίμπεργουλβς ξεχώρισαν ο Μπαρέα με 18 πόντους και 11 ασίστ και ο Λοβ με 17 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Καλύτερο ντεμπούτο δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Τζαβάλ ΜακΓκι καθώς με δικό του κάρφωμα 5 δευτερόλεπτα πριν το τέλος οι Ντένβερ Νάγκετς κέρδισαν τους Ντιτρόιτ Πίστονς με 116-115. Ο ΜακΓκι σημείωσε συνολικά 15 πόντους με τον Λόσον να σημειώνει 25 πόντους και να είναι ο πρώτος σκόρερ για τους Ντένβερ Νάγκετς. Ο Γκόρντον με 45 πόντους και 9/9 τρίποντα ήταν ο κορυφαίος των Ντιτρόιτ Πίστονς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων που έγιναν τα ξημερώματα στο NBA
Φιλαδέλφεια 76ερς-Νιου Γιορκ Νικς 79-82
Χόλιντεϊ 16, Ιγκουοντάλα 13,

Keywords
Τυχαία Θέματα