Χαλάει πάλι ο καιρός: Βροχές με σκόνη από την Αφρική και άνοδος της θερμοκρασίας

08:57 29/3/2013 - Πηγή: AEK365

Βροχερός προβλέπεται και σήμερα Παρασκευή ο καιρός, ενώ οι νότιοι άνεμοι που θα πνέουν ισχυροί μέχρι 7 μποφόρ θα φέρουν σκόνη από την Αφρική και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, θα σημειωθούν

νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές αλλά ο καιρός θα σημειώσει βελτίωση το βράδυ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές κυρίως στα βόρεια και βελτίωση από αργά το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στις βορειότερες περιοχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα βόρεια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα