Θέλουν και τον κόσμο δίπλα τους οι μάγκες!

03:18 29/3/2013 - Πηγή: AEK365

Έχει ειπωθεί αρκετές φορές από τους παίκτες της ΑΕΚ πως ο κόσμος είναι γι' αυτούς κινητήριος δύναμη. Έτσι, επιθυμούν σε αυτή την δύσκολη φάση που περνάει η ομάδα χάντμπολ να τον έχουν στο πλευρό τους, ώστε να έρθουν καλύτερες μέρες και να βρεθεί το κουράγιο από τους μάγκες να παλέψουν για την δύσκολη συνέχεια που έρχεται στο Πρωτάθλημα.
Τα όρια, έχουν ξεπεραστεί προ πολλού από τους παίκτες, οι οποίοι βρίσκονται... μέσα τουλάχιστον 6 μήνες και από την στιγμή που τα χρήματα που «αμείβονται», δεν είναι κάποιο υπέρογκο ποσό και με αυτά

απλά καλύπτουν τις βασικές τους ανάγκες, αλλά και τα καθημερινά έξοδα για να δίνουν το «παρών» στις προπονήσεις, πιστεύουν πως μπορεί να υπάρξει μια λύση, σχετικά σύντομα.
Οι Κυπελλούχοι, θέλουν να είναι αισιόδοξοι σχετικά με τις εξελίξεις, ωστόσο περιμένουν να δουν και τους οπαδούς να κινητοποιούνται. Σίγουρα, όλοι στην Ένωση γνωρίζουν πως οι εποχές είναι δύσκολες, όμως περιμένουν συνεισφέρει ο καθένας ό,τι μπορεί, ερχόμενος σε επαφή είτε με τα γραφεία της Ερασιτεχνικής, είτε με τους ιθύνοντες του τμήματος ή ακόμα και με τους ίδιους τους παίκτες, οι οποίοι έχουν πάντα μια ξεχωριστή σχέση με την εξέδρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα