Χαμένος και «λαβωμένος» ο ΠΑΟΚ

09:51 6/2/2012 - Πηγή: AEK365

Στην Τούμπα χθες ο ΠΑΟΚ δεν έχασε μόνο τους τρεις βαθμούς μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό αλλά και αρκετούς παίκτες με προβλήματα τραυματισμών γεγονός που κάνει πολύ δύσκολο το έργο του Λάζλο Μπόλονι ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και Europa League.

Συγκεκριμένα, οι Γλύκος, Κατσικάς, Αθανασιάδης προστέθηκαν στην λίστα με τους τραυματίες μαζί με τους Έτο, Τσιρίλο και Σνάουτσνερ.

Ο Γλύκος υπέστη θλάση στον προσαγωγό στο ζέσταμα του αγώνα και μέσα στην ημέρα θα φανεί το ακριβές διάστημα της απουσίας του νεαρού τερματοφύλακα ενώ σήμερα θα ξεκαθαριστεί και η κατάσταση του Στέφανου Αθανασιάδη ο οποίος χτύπησε στο γόνατο και θα δώσει μάχη για να είναι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα κόντρα στην Ουντινέζε για το Europa League την ερχόμενη εβδομάδα. Πιο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Κατσικά ο οποίος τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο με τον νεαρό αμυντικό να έχει εγχειριστεί πέρσι και να παραμένει άγνωστο το πότε θα επιστρέψει. Μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει και η αποβολή του Λαζάρ με τον Ρουμάνο μέσο να αντιμετωπίζει σοβαρά το ενδεχόμενο να τιμωρηθεί με παραπάνω από μια αγωνιστική λόγω του επεισοδίου με τον Τζιμπούρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα