Προβλήματα ενόψει ΑΕΚ

08:46 6/2/2012 - Πηγή: AEK365

Η νίκη στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ αποδείχτηκε "πύρρειος" για τον Ολυμπιακό καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε καλείται να διαχειριστεί τα προβλήματα που προέκυψαν ενόψει και του αγώνα της Παρασκευής με την ΑΕΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Πιο συγκεκριμένα, Μανιάτης, Αμπντούν, Τζιμπούρ και Ιμπαγάσα

αποχώρησαν τραυματίες και η κατάσταση τους θα εκτμηθεί στις προσεχείς προπονήσεις ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία πως θα είναι έτοιμοι για το ντέρμπι του Φαλήρου. Παράλληλα, Τζιμπούρ και Ιμπαγάσα συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να εκτίσουν την ποινή της μιας αγωνιστικής σε ένα από τα προσεχή παιχνίδια με ΑΕΚ (εντός), Πανιώνιο (εντός), ΟΦΗ (εκτός) και Άρη (εντός). Αυτό σημαίνει πως, ενόψει και του πρώτου αγώνα με την Ρούμπιν στο Καζάν για το Europa League, ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Κατά τα άλλα, ικανοποίηση αλλά και χαμηλοί τόνοι επικρατούν στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο για την νίκη στην Τούμπα με την οποία ο Ολυμπιακός μείωσε στους δυο βαθμούς την διαφορά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Πλέον στην πειραϊκή ομάδα υπογραμμίζουν πως στόχος είναι οι νίκες μέχρι το τέλος και πως το πρωτάθλημα είναι στο χέρι τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα